header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Accommodatie  Aantal vragen: 1
 Algemeen  Aantal vragen: 1
 Contributie  Aantal vragen: 1
 COVID-19  Aantal vragen: 1
 HIC Roedel  Aantal vragen: 1
 Jeugd  Aantal vragen: 2
 Jeugd teamindelingen  Aantal vragen: 1
 Lidmaatschap  Aantal vragen: 1
 Senioren  Aantal vragen: 2
 Sponsoring  Aantal vragen: 1
 Tophockey  Aantal vragen: 1
 Trimhockey  Aantal vragen: 1
 Wedstrijden  Aantal vragen: 1

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Tophockey
Algemeen 

Wanneer we het over tophockey hebben bij HIC, dan bedoelen we hiermee de hoogste twee dames- en herenteams evenals de hooste jeugdelftallen. Het beleid is erop gericht om HIC op een zo hoog mogelijk niveau te laten spelen. De commissie tophockey is binnen de club verantwoordelijk voor het vaststellen en uitvoeren van dit beleid.

 

Dames 1 van HIC behoort al zes jaar tot de top drie van de Overgangsklasse. In die zes jaar werd drie keer de playoffs voor promotie naar de Hoofdklasse gehaald. De (uiteindelijke) doelstelling voor dames 1 is promotie naar de hoogste klasse in Nederland, Hoofdklasse. HIC staat onder leiding van de coaches Lennard Poillot en Rolf Sanders.

 

Heren 1 speelt ook overgangsklasse. Drie jaar geleden werden zij kampioen in de eerste klasse en hun eerste seizoen in de overgangsklasse eindigde zij op een zeer verdienstelijke vijfde plaats. Het tweede seizoen sloot het team zelfs nog beter af en heeft heren 1 zich definitief genesteld in de subtop van de overgangsklasse. Komende jaren wil het team en de club nog beter doen!

 

De tweede teams van HIC vallen ook onder tophockey en spelen op een hoog niveau in de reserveklassen. Komende jaren zullen deze teams een belangrijke rol spelen in de doorstroming van jeugd en de ondersteuning van de eerste teams.

 

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren