header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Coronavirus van invloed op hockeycompetitie?

Algemeen Nieuws afbeelding

28-2 Komend weekend start de hockeycompetitie weer, ook op HIC. Daarnaast worden inhaalwedstrijden gespeeld en staan er oefenwedstrijden gepland op HIC. In verband met het coronavirus heeft ook de KNHB en HIC enkele vragen ontvangen over het al dan niet doorgaan van hockeywedstrijden. 

Lees verder

4 maart pannenkoeken eten!

Jeugd Nieuws afbeelding

26-2 De Winterstop is nog maar net voorbij en nu al hebben we een leuk event voor alle E&F jeugd en kabouterhockeyers. HIC nodigt jullie uit om op  4 maart 2020 pannenkoeken  te komen eten ! Als je training hebt op woensdag, dan mag je na je training aanschuiven. Heb je

Lees verder

Vacature Vertrouwens Contact Persoon HIC

Algemeen Nieuws afbeelding

24-2 Zoals eerder aangekondigd hecht HIC veel waarde aan een cultuur waarbinnen respect en veiligheid centraal staat voor alle leden van de vereniging. Op basis van deze waardes heeft HIC gedragsregels opgesteld die eerder zijn gedeeld: 

Lees verder

Afgelast! Alle trainingen 24/2

Jeugd Nieuws afbeelding

24-2Helaas, vandaag geen training voor de jeugd. Velden zijn afgekeurd

Lees verder

Save the Date Hockeykampen!

Jeugd Nieuws afbeelding

3-2 SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!
Ben je READY voor de SportWays dagkampen? Pak je agenda er alvast bij, want de data van de leukste en leerzaamste hockeykampen voor 2020 zijn bekend! Ga in de zomer- en herfstvakantie aan de slag met de backhand

Lees verder

Hulp gevraagd! Heel HIC Verft

Algemeen Nieuws afbeelding

9-1 Lieve HICcers,
Het clubhuis van HIC heeft heel dringend een likje verf nodig. Een deel daarvan kunnen we zelf doen, dat scheelt de club veel geld! 
Help je mee? Kijk snel op  http://bit.ly/heelhicverft

Lees verder

De HIC Barometer

Algemeen Nieuws afbeelding

17-12 Word je gek van die ene klapperende deur op HIC, ben je klaar met veld 4, heeft Gijs alleen maar slappe koffie of is het wat serieuzer van aard en wil je dit graag anoniem (of niet) kwijt. 

Lees verder

Kabouterhockey gaat na de winterstop weer verder!

Jeugd Nieuws afbeelding

17-12
Het nieuwe seizoen van Kabouterhockey gaat na de winterstop weer van start. 

Lees verder

Klaar voor de zaal?

Algemeen

4-12 Ja! We gaan weer planken leggen!
Sommige teams zijn alweer begonnen met bijvoorbeeld de succesvolle zaalclinic van Heren 1, maar het merendeel begint dit weekend met zaalhockey.

Lees verder

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren


Instagram

Contact