header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

HIC Zoekt! Bestuurslid Sponsoring

Nieuws afbeelding 22-9-2020

Vacature bestuurslid Sponsoring

(~2 uur per week)

HIC is een hockey vereniging onder de rook van Amsterdam en heeft een gezonde ambitie met een goede mix tussen breedtesport en tophockey. De vereniging telt momenteel ongeveer 1400 leden. Heren 1 en Dames 1 spelen Promotieklasse, Dames 2 en Dames 3 spelen reserve Hoofdklasse. De lijnteams in de jeugd spelen verdienstelijk en er wordt in de Super A en Super B competitie gepresteerd. Alle jeugdteams hebben een trainer en coach.

Algemeen

Sponsoring is een essentieel onderdeel van onze vereniging. De sponsorinkomsten van HIC zijn naast contributies en bar-opbrengsten een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging. Dankzij deze aanvullende inkomsten kunnen we de contributie betaalbaar houden voor de leden en onze doelstellingen op zowel sportief als sociaal gebied realiseren.

De sponsorcommissie bestaat uit ten minste twee leden, waarvan één lid in het bestuur zit. De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor alle "activiteiten” van de vereniging, waarin het behartigen van de belangen van bestaande sponsoren centraal staat.

Doelstelling

De sponsorcommissie heeft als doel om de onderlinge contacten tussen de sponsoren en HIC onderling te bevorderen; onder andere door het jaarlijks organiseren van verschillende sponsor-evenementen om te netwerken ten behoeve van de return on investment van de sponsor. 

De sponsorcommissie draagt zorg en verantwoording voor het verder door ontwikkelen van ons sponsorbeleid. Dit betekent het verbeteren van de overeenkomsten met de huidige sponsoren en het verder uitbouwen van het sponsorbestand. Op deze manier kunnen we de (sportieve) ambities binnen alle geledingen van de vereniging ook in de toekomst verwezenlijken, waarbij wij de verdeling tussen breedte- en topsport goed in ogenschouw houden.

Om dit onderdeel goed te laten functioneren zijn we op zoek naar versterking van onze sponsorcommissie en tevens een bestuurslid Sponsoring. Jouw bijdrage voor de sponsorcommissie kost je gemiddeld ongeveer twee uur per week dus het is uitstekend te combineren met werk én privé. Het bestuur spreekt maandelijks af voor een vergadering van ongeveer 2 uur.

Jij bent hier goed in:

 • Behartigen van de belangen van huidige sponsoren icm de belangen van de club
 • Contact leggen en voeren van gesprekken met potentiële nieuwe sponsoren
 • Bijdragen aan het uitvoeren van sponsoruitingen, zoals het organiseren en realiseren van sponsoruitingen op sportcomplex of andere vormen van sponsoring
 • Meedenken, vormgeven, vernieuwen en reguleren van de sponsorpakketten
 • Onderhouden van de relaties met bestaande sponsoren door middel van sponsorborrels, evenementen en sponsoracties

Wij zijn op zoek naar een bestuurslid Sponsoring die zich herkent in het volgende profiel:

 • je kent het sport- en bedrijfsleven
 • je beschikt over goede sociale vaardigheden en bent assertief
 • je hebt goede organisatorische vaardigheden
 • je bent representatief en enthousiast
 • je kunt uitleg geven aan de toekomstplannen van HIC en sponsoren enthousiasmeren
 • de beschikking over een netwerk binnen de omgeving van  Regio Amsterdam

Reageren

Heb je interesse? Neem dan contact op met de voorzitter, Jeroen Derkx, via
[email protected]

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws