header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Jij een baan en wij extra geld!

Nieuws afbeelding 29-10-2014
Jij een baan en wij extra geld!

HockeyPeople is een nieuw recruitmentbureau dat nauw samenwerkt met hockeyclubs. Hun motto is: banen voor leden, inkomsten voor clubs.
Het is opgericht door hockeyers. Wat zij doen is hockeyers op een professionele manier begeleiden naar een (volgende) baan en zo zorgen voor extra inkomsten voor hockeyclubs. Inkomsten die natuurlijk altijd welkom zijn om de extra dingen van te doen. 30% van de fee gaat namelijk naar de deelnemende clubs waarvan wij er ook één zijn. 15% voor de kandidaat en 15% voor de vacature.

Daarom roepen we iedereen op om te kijken op onze nieuwe HIC vacature pagina. Als je je opgeeft als kandidaat voor één van de nu actuele vacatures, vergeet dan niet ook HIC te vermelden. 

Als werkgever wil je een werknemer waarvan je weet dat die bij je past. Bij mede hockeyers is die kans vrij groot. Geef daarom de vacature ook door aan HockeyPeople. Een goede werknemer en de mogelijkheid om de club extra te ondersteunen zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn. Wil je meer weten vraag het dan aan Lex Knobben of ga direct naar de site van HockeyPeople.

——————————————————————————————————
Contactpersoon HockeyPeople Lex Knobben 06 51 440 704

http://hockeypeople.nl/Clubs/Hic