header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Ben je er bij? Zomerse activiteiten op HIC!

Nieuws afbeelding 4-6-2024

Hoewel het einde van de competitie alweer nadert, staan er nog genoeg evenementen op de planning! Voor alle fanatieke hockeyers biedt HIC deze zomer meerdere toernooien aan, zowel voor de jeugd als de senioren. Geblesseerd of gewoon klaar met sporten? Ook voor de liefhebbers van de derde helft (vijfde kwart?) valt er genoeg te beleven. Hoogtijd dus om ze even allemaal op een rijtje te zetten. Onderaan de mail staat nog een korte agenda met alle belangrijke data.

Evenementen

Clubloterij
HIC neemt dit jaar deel aan de Clubloterij, een nieuw initiatief van NOC*NSF dat is opgezet om de breedtesport in Nederland financieel te ondersteunen. Door clubloten te kopen via deze link, steun je HIC terwijl je zelf kans maakt op mooie prijzen!
Deelnemers kopen clubloten voor €2,50 per stuk. Van elk verkocht lot gaat €2,00 rechtstreeks naar HIC. Met zo’n lot speel je automatisch mee met de landelijke trekking op 12 juni. Dit betekent dat je niet alleen ons club ondersteunt, maar ook zelf kans maakt op mooie prijzen. Zo is de landelijke hoofdprijs 2x €10.000 voor de winnende deelnemer én voor onze club! De opbrengsten van de verkochte loten ondersteunen de ontwikkeling van het skills veldje. Momenteel hebben we al € 1.182,50 opgehaald voor HIC!

Eindejaars barbecue
Op zaterdag 15 juni organiseert HIC een barbecue om het seizoen feestelijk af te sluiten. Tijdens de barbecue zullen de kampioenen worden gehuldigd, zal O18 verwelkomd worden door de senioren en is er een loterij met prachtige prijzen.
Kosten:
€ 17,50 volwassenen, jeugd boven12 jaar
€ 10,00 kinderen tot 12 jaar
Opgeven kan tot uiterlijk 5 juni via de teambegeleider, zowel bij de junioren als de senioren.

Zomeravondhockey
Ook dit jaar weer staat het welbekende zomerhockey op HIC op de planning vanaf half juni. Tijdens zomerhockey speel je op vier donderdagavonden in gemixte teams twee potjes hockey, waarna de dag onder het genot van een koud drankje afgesloten kan worden. Wat wil je nog meer als de competitie net klaar is?
Deze avonden zijn niet alleen sportief, maar vooral ook heel gezellig. Ook voor de niet hockeyers. En voor het zomerhockey geldt: de echte winnaar is de borrelaar. 
Zomerhockey dit jaar is op donderdag 13, 20, 27 juni en 4 juli. Geef je op door dit formulier in te vullen (voor 6 juni). Je hoeft niet alle donderdagen te kunnen, in het formulier kan je je beschikbaarheid aangeven.

Toernooien

Vrienden van HIC-toernooi
Op 16 juni vindt de eerste editie van het VvH toernooi op HIC plaats.
Het Vrienden van HIC (VvH) toernooi is een nieuw initiatief vanuit de senioren om vrienden op HIC samen te brengen. Tijdens het toernooi spelen zelf samengestelde vriendenteams in een 6 tegen 6 vorm tegen elkaar. Iedereen is welkom, hockeyend of niet. Sloof je uit voor je vrienden of juist niet, en sluit de dag samen met een borreltje af.
De inschrijfkosten zijn €10,- p.p. en is inclusief avondeten.
Meld je als team, in duo’s of individueel aan en leer nieuwe vrienden kennen!
Voor vragen of inschrijvingen, mail naar: vriendenvanhictoernooi@ gmail.com

Wolvenpot
Op zaterdag 22 juni vindt weer het jaarlijkse Wolvenpottoernooi plaats voor de categorie O12! Het toernooi begint om 9.00 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn.

HIC SIXES Toernooi
Op 30 juni organiseert HIC het SIXES toernooi, een gezelligheidstoernooi voor iedereen die ‘iets’ met HIC heeft; samen hockeyen met vrienden en familie!
Op HIC Sixes speel je 6 tegen 6 op een kwart veld in een categorie die bij jouw team past.
De teams en wedstrijden :
Een team heeft een zelfverzonnen naam en bestaat uit minimaal 6 spelers. Het team mag veel groter zijn want je mag onbeperkt wisselen. Neem ook niét HIC leden op in je team, iedereen is van harte welkom.
Het team tenue kan variëren van ‘allemaal hetzelfde shirt’ tot een complete verkleedpartij. Je maakt kans op een mooie prijs voor originaliteit!
Inschrijven kan via hicevents.nl

Hockey Is Cool-toernooi
Het Hockey Is Cool-toernooi is een geheel verzorgd, recreatief 2-daags hockeytoernooi mét overnachting in tenten voor jongens en meiden in de O14-categorie. Ook voor teams buiten HIC. Dit jaar is het in 't weekend van 13-14 juli.
We organiseren dit toernooi al sinds 2004! Daarmee is het toernooi een waar begrip. Teams tot ver buiten de regio hebben dit legendarische weekend meegemaakt!
Kennen jullie nog teams die op zoek zijn naar een fantastisch toernooi? Nodig ze uit!
Inschrijven kan viahicevents.nl

Agenda 

 • 8 & 9 juni   Play-offs dames 1
 • 13 juni   Start zomerhockey
 • 15 juni   Jongste Jeugd Slotdag
  BP clinic voor O12 en O14 aansluitend BBQ
  KeepersClinic jeugd 012-014
  Einde seizoens BBQ
 • 16 juni   Bekendmaking jeugd teamindelingen seizoen 24/25
  Vrienden van HIC toernooi
 • 22 juni   Wolvenpot toernooi
 • 28 juni   Trimhockey seizoensafsluiting en reünie
 • 30 juni    HIC Sixes toernooi
 • 11 juli    HIC ALV
 • 13 juli    Tweedaags O14-toernooi
 • 2 september    Start trainingen Jeugd alle teams!
 • 14 september    Start competitie Jeugd