header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Mag ik me even voorstellen?

Nieuws afbeelding 19-3-2024
Bij de laatste ALV is David Kasten (41) aangesteld als nieuw bestuurslid. 
Hij zal bij HIC verantwoordelijk zijn voor Sponsoring, Marketing en Communicatie. In het verleden is David meer dan 10 jaar bij ‘achterbuurman’ Ziggo Dome werkzaam geweest en inmiddels al weer bijna 3 jaar op Circuit Zandvoort en de Dutch Grand Prix in verschillende commerciële functies.

"Met zijn ervaring, netwerk, kennis en expertise zien we in David een aanwinst voor het bestuur en een belangrijke rol weggelegd in het verder vormgeven van de commerciële ambities van HIC”, aldus voorzitter Jasper Kakes.

David Kasten: "Als ‘hockeyvader’ met twee actieve jonge dochters is het prachtig om te zien hoe belangrijk het gezamenlijk sporten is en hoe bijzonder het samen herinneringen maken is. Dat willen we op HIC nog heel lang faciliteren en dat zal ik vanuit mijn discipline doen met een vernieuwde commerciële visie met oa de introductie van een Club van 100, de HIC Business Club en ander nieuwe initiatieven. Samen met de collega’s in de sponsoring-, communicatie- en evenementencommissies gaan we HIC naar het volgende (commerciële) niveau brengen"

OPROEP
Nu je toch leest….. 😉

Lijkt het jou gaaf om hier ook je steentje aan bij te dragen? Heb je affiniteit met social media, sponsoring, commercie, marketing, communicatie en of events? Alle extra hulp is welkom! 💪🏼

Maak je nú bekend via [email protected].

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws