header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

HIC Tophockey Going Indoor!

Nieuws afbeelding 29-10-2016

Jeugd van HIC! 

Het seizoen is nog maar net begonnen maar 1 ding is nu al duidelijk: het gaat lekker met HIC! Veel jeugdteams presteren goed dit seizoen, en daar mogen wij trots op zijn. 

Ook strijden Dames en Heren 1 dit jaar weer vol voor de play-offs! Daar trainen zij dan ook hard voor. Dit in combinatie met al het support en aanmoedigingen van onze HIC Jeugd maken wij goede kansen. 

De skills die onze tophockeyers hebben willen zij graag delen met de jeugd, ook als dank voor de support. Daarom geven zij op 27 november een speciale zaalclinic van 1,5 uur in de Goudsmithal, gericht op jullie ontwikkeling. De clinic zal gegeven worden door een team van Dames en Heren 1 spelers. Tijdens deze clinic zal er van alles aan bod komen: keepen, verdedigen, scoren, de nieuwste zaaltrucs en nog veel meer! En als jij daarna nog meer wilt weten of leren over zaalhockey dan helpen zij je daar graag bij. Wie weet speel jij dan later wel voor Dames of Heren 1!

Belangrijk te vermelden is dat de indeling naar niveau wordt gemaakt en niet een mix gaat zijn van B en F.

 

DE CLINIC 

Wil jij graag meer skills leren van een van onze toppers en heb je zin in een dag vol hockey en plezier met je vrienden? Schrijf je dan snel op door een mail te sturen naar [email protected]

Deelname aan de clinic kost 20 euro per deelnemer.


LET OP!

Schrijf je nu in als team en krijg van Heren 1 of Dames 1 een veldtraining voor het hele team cadeau!! Stuur een mail naar [email protected] waarin staat wie je bent en om welk team het gaat. 


SPECIAL GUEST…

Er zal deze middag speciaal een zaalinternational aanwezig zijn om jullie alles over zaalhockey te leren en te vertellen.

Tot in de zaal!


Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren