header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Inschrijfperiode JEUGD weer GEOPEND!

2-3-2015

Hockeyclub HIC bloeit en groeit! Ieder jaar mogen we nieuwe leden verwelkomen op onze vereniging en ook voor volgend seizoen kan je je weer aanmelden. DE INSCHRIJFPERIODE IS WEER GEOPEND! 

Op HIC is ruimte voor jongens en meisjes om lekker te hockeyen en sportief bezig te zijn. HIC is een gezellige vereniging met ruimte voor tophockey en breedtesport, iedereen moet in een team kunnen komen waar zijn of haar ambitie er uit kan komen, hoog of laag maar vooral met heel erg veel plezier.

De inschrijfperiode voor volgend seizoen is weer geopend! Tussen 1 maart en 31 mei kunnen nieuwe leden zich inschrijven via de website van HIC: http://www.hichockey.nl/site/default.asp?Option=11016. Begin juni communiceren wij dan met alle nieuwe aanmeldingen of wij ze kunnen plaatsen voor het nieuwe seizoen. Meld je snel aan via de website! Hopelijk kunnen we jou verwelkomen als nieuw lid op onze vereniging! Wil je meer informatie dan kan je ook mailen naar [email protected].

We hebben altijd ruimte voor jongens op hockeyclub HIC. Ben je jonger dan 6 jaar dan kan je starten met Kabouterhockey, een programma op maat voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar! Meld je aan op HIC en geniet van een hockeyleven de rest van je leven! Voor meer informatie mail naar[email protected].