header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Parkeren bij HIC

Nieuws afbeelding 20-10-2014 Beste leden,

Vanwege enkele incidenten lijkt het ons van belang jullie allen weer eens te wijzen op de geldende parkeerregels op en rond HIC. Wij hopen dat jullie dit aandachtig doorlezen zodat we gezamenlijk met onze buren het leefbaar houden op het Escapade terrein.  
Situatie Health City
Het parkeren op HIC is soms een behoorlijke uitdaging. Je moet soms lang zoeken naar een parkeerplaats terwijl je kind, jijzelf eigenlijk al op het veld moet staan. Parkeren bij onze zeer gewaardeerde sponsor Health City lijkt vaak een makkelijk oplossing. Deze parkeerplekken zijn ENKEL voor Health City leden (lid worden kan hier), niet voor HIC leden en ouders.  
Waar mag je wel parkeren?
Parkeren op de openbare parkeerplaats IN de vakken en in de berm langs de toevoerweg alleen aan de onbewoonde kant en tot aan het algehele parkeerverbod. Is het parkeerterrein vol, rijd dan terug en parkeer op het parkeerterrein bij de sporthal/school Bankrashal aan de Pandora. Bij fout parkeren wordt er bekeurd!
Fietsen
Fietsen dienen geplaatst te worden in de stalling, het is NIET toegestaan deze mee te nemen op het complex. Denkt u eraan een goed slot mee te nemen en een fiets die u niet in de stalling wil plaatsen thuis te laten?
Tips:
  • Kom met de fiets
  • Kom op tijd
Dank voor jullie medewerking, ook namens Health City, trotse sponsor van Heren 1
Het bestuur