header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Scheidsrechterskaart ouders jeugd via e-learningmodule

Nieuws afbeelding 8-9-2014 Om er voor te zorgen dat de wedstrijden van onze kinderen goed verlopen, hebben we voldoende scheidsrechters nodig. Op dit moment zijn er helaas te weinig ouders die kunnen fluiten. Hoe meer scheidsrechters er zijn, hoe minder vaak iedereen hoeft te fluiten.

Op maandag 6 oktober is er weer de mogelijkheid om de scheidsrechterskaart te halen.

De KNHB heeft een e-learningmodule ontwikkeld, zodat iedereen thuis de cursus kan volgen op een moment dat het hem of haar het beste uitkomt. Iedere deelnemer heeft tot aan het examen de tijd om deze e-learningmodule te doorlopen.

Op maandag 29 september wordt er door een ervaren docent een praktische toelichting gegeven. Op maandag 6 oktober vindt deel II van deze praktische toelichting plaats, waarna gelijk het examen wordt afgenomen. Beide avonden beginnen om 19.30 en duren tot ongeveer 21.30 uur. De kosten van de cursusavonden en het examen neemt HIC voor zijn rekening.

Om deel te nemen aan deze cursus moet je zijn ingeschreven bij HIC (zie bijlage). Inschrijven kan tot 22 september. Nadat je bent ingeschreven bij HIC, zal ik de e-learningmodule voor je activeren en ontvang je een code om in te loggen.

Tot 29 september.

Ik reken op een hoge opkomst!

Wijnand Bruning, coördinator scheidsrechters junioren.

Bijlage