header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Tophockey

HOCKEYEN IN DE TOPTEAMS OP HIC?

11-5-2008
Wil je hockeyen in een van de tophockey teams bij HIC? Lees dan snel verder.... Onder tophockey verstaan wij bij HIC de eerste twee teams bij de dames en de heren.
 
Dames 1 speelt al jaren in de Overgangsklasse en de afgelopen vijf jaar heeft dames 1 altijd meegedaan om de playoffs voor promotie naar de Hoofdklasse. Een aantal keer waren zij al heel dichtbij, binnenkort moet het een keer gaan gebeuren! Volgend jaar komt er een nieuw coach: Lennard Poillot. Dames 2 speelt in de reserve Overgangsklasse waar zij bovenin mee doen, ook dit team moet in de komende jaren kunnen promoveren naar de reserve Hoofdklasse.
 
Heren 1 is een aantal jaren geleden gepromoveerd naar de Overgangsklasse en sindsdien draaien zij in de top 5 mee. Vorig jaar zijn er veel nieuwe spelers gekomen en Richard de Snaijer als nieuwe coach. De komende jaren zit er bij heren 1 meer in en kunnen zij zeker nog verder naar boven gaan kijken. Heren 2 doet al jaren bovenin mee in de reserve Overgangsklasse. Vorig seizoen waren zij heel erg dicht bij promotie naar de reserve Hoofdklasse.
 
Heb je interesse om in een van deze teams te spelen stuur dan een mailtje naar [email protected]. Aan het einde van het seizoen zijn er selectietrainingen voor al deze teams en kan je laten zien wat je kan. Tot op HIC!!
 
Schema open trainingen op HIC:
 
Dames 1:
- woensdag 14 mei
- dinsdag 20 mei
- dinsdag 3 juni
- woensdag 11 juni
 
Heren 1:
- donderdag 15 mei
- donderdag 22 mei
- donderdag 29 mei
- donderdag 5 juni
 
Dames 2:
- dinsdag 10 juni
- donderdag 12 juni
- dinsdag 17 juni
 
Heren 2:
- woensdag 4 juni
- woensdag 11 juni
 
wil je mee doen stuur een mailtje naar [email protected]!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

HIC neemt afscheid van coach Ivar Jager

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren