header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

HIC heeft nog plaats voor teams voor komend seizoen!

Nieuws afbeelding 5-4-2014 Hockeyvereniging HIC heeft voor het komende seizoen 2014/2015 weer plek voor hele teams, bestaande uit minimaal 16 spelers.
Wij bieden onze teams veel faciliteiten zoals een volledige keeperstas, trainingen, tas met ballen per team én meld je je voor 1 mei aan is jouw team tijdens het HIC TD op 25 mei VIP! Dit betekent een gratis BBQ op deze dag.
Meld je nu aan via onze technische senioren commissie: [email protected].

Meer informatie HIC is een bruisende hockeyvereniging, met veel aandacht voor de jeugd, waar naast een sociale ook een prestatiegerichte sfeer hangt.
HIC telt meer dan 1.850 leden, verdeeld over 55 senioren- en 43 juniorenteams die spelen op 5 kunstgrasvelden. De senioren bestaan naast enkele veteranenteams uit een groot aantal studententeams.
Dames 1 speelt in de landelijke hoofdklasse en het eerste herenteam komt uit in de landelijke overgangsklasse. De eerste twee teams van zowel de heren als de dames spelen prestatiegericht hockey in de reserve hoofdklasse. HIC is door de gemeente Amstelveen uitgeroepen tot sportvereniging van het jaar 2013