header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

PROCEDURE: lidmaatschap OPZEGGEN of AANMELDEN

Nieuws afbeelding 7-4-2014
Afmelden
Hoe jammer we het ook vinden als een lid weggaat, als de plannen er toch al zijn willen we de ouders verzoeken dit vóór 1 mei te doen. Dan kan de jeugdleiding eerder beginnen met de planning voor volgend seizoen.
Opzeggen gaat via een mail naar [email protected]. Per brief kan ook:
HIC ter attentie van de Ledenadministratie, Postbus 71250, 1008 BG Amsterdam.
Aan coach, trainer en/of categorieleidster vertellen dat het kind/de kinderen weggaan is natuurlijk mooi, maar het wordt weleens vergeten dit aan de Ledenadministratie door te geven. Alleen opzeggingen aan de Ledenadministratie zijn geldig.

Inschrijfperiode HIC jeugd geopend
De inschrijfperiode voor nieuwe jeugdleden op HIC voor het seizoen 2014/2015 is weer geopend. Van 1 maart tot 1 juni kunnen kinderen ingeschreven worden voor het volgende seizoen. Begin juni kijken wij naar het aantal nieuwe inschrijvingen en hoeveel plekken wij hebben voor volgend seizoen in de verschillende categorieën, we hopen dan vervolgens zoveel mogelijk kinderen te plaatsen. Bij de plaatsing krijgen familieleden voorrang en ook nieuwe aanmeldingen uit Amstelveen en Ouderkerk krijgen voorrang boven inschrijvingen van verder af. Half juni, voor de zomervakantie, informeren wij iedereen over de indelingen voor volgend seizoen.
 
Tijdens het seizoen laten we in principe geen nieuwe startende kinderen toe bij de vaste teamtrainingen. Kinderen die van andere hockeyclubs komen en wel al hockeyervaring hebben kunnen contact opnemen om [email protected], dan kijken we in overleg of we hen ergens mee kunnen laten trainen of niet. Voor de indelingen voor de A, B, C en D categorie zijn er selectietrainingen aan het einde van het seizoen.

Wij hebben alweer zin in komend seizoen!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

HIC introduceert - Studentencontributie

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren