header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

FEEST OP HIC as zondag - opening veld 5

Nieuws afbeelding 13-11-2013
Beste HIC-leden,

Aanstaande zondag na de belangrijke wedstrijd van HIC dames 1 thuis tegen Pinoké op wordt officieel het nieuwe veld 5 geopend. Op deze dag wordt ook het nieuwe sponsorcontract met onze hoofdsponsor Rabobank Amstel en Vecht ondertekend. 

Wij zijn als vereniging erg trots op deze mijlpaal en onze faciliteiten waardoor wij nu aan 1.850 HIC leden ruimte bieden om te trainen en hun wedstrijden te spelen. Deze groei hebben wij mede dankzij onze hoofdsponsor Rabobank Amstel en Vecht gerealiseerd. Het leek ons dan ook mooi om de opening van veld 5 te combineren met het ondertekenen van het nieuwe sponsorcontract met Rabobank voor de komende drie jaar. 

Om dit alles een feestelijk en een echt HIC tintje te geven verzorgt ons Dames 1 na hun eigen super belangrijke thuiswedstrijd tegen Pinoke een clinic vanaf half 3 op veld 5. Alle kinderen zijn nadrukkelijk welkom voor deze sportieve middag.  Het wordt een hele toegankelijke clinic met veel spelelementen dus hockeyervaring is niet nodig. Er is een heus funpark neergezet door de Rabobank dus we kunnen heel veel kanten op. Om half 3 starten we met clinic en het duurt tot kwart over 3. Maar het funpark blijft de hele middag staan! 

Wij hopen met jullie op zondag 17 november dames 1 aan te moedigen, deze feestelijkheden te vieren en het glas te heffen en te klinken op de voortvarende koers van onze club.

Wouter Stevens
Voorzitter HIC