header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Download nu de HIC app

1-9-2014
Inloggen
Om in te loggen gebruik je dezelfde inloggegevens als voor de website (lidnummer + wachtwoord). Ben je je inloggegevens kwijt, dan kun je deze opvragen door een email te sturen naar [email protected].

Inmiddels is de HIC app klaar voor gebruik: HIC leden kunnen hem gratis downloaden via iTunes en Google Play. Zie ook de link via de homepage van onze website. Wat kunnen we precies met deze app? Natuurlijk verschijnt hier al het laatste clubnieuws op, en kun je je wedstrijdschema en fluitdienst checken. 


Maar de app heeft ook nog een aantal andere handige functies:
 
Snelste uitslagen
Het leukst van de app zijn misschien wel de uitslagen die direct via het Digitale Wedstrijd Formulier (DwF) binnenkomen: zodra een scheidsrechter een uitslag heeft ingevoerd, wordt deze direct gepubliceerd in de app. En die van de andere wedstrijden in de poule. De uitslagen die nog niet 100% zeker zijn, staan als vanouds weer tussen haakjes. Dus je hoeft niet meer tot 's avonds laat of maandag te wachten hoe de andere teams het hebben gedaan.
 
Koppeling DWF/teammanager
Daarnaast is de toegang tot het DWF een sterk punt van de app: je hoeft maar 1x in te loggen en vervolgens wordt de app aan de coach of aanvoerder gekoppeld. Dat scheelt steeds opnieuw inloggen en gezoek naar de juiste link. En de coach, begeleider of aanvoerder heeft meteen een teammanager; met een bierpot, taken, presentie, spelerslijst en contactgegevens.
 
Gezinsagenda
En ten slotte: de gezinsagenda. In 1 overzicht alle hockeyactiviteiten van het gezin voor de komende weken. Met trainingen, wedstrijden (met verzameltijden, standen, uitslagen, programma), fluitbeurten en team/clubactiviteiten.

Inloggen
Om in te loggen gebruik je dezelfde inloggegevens als voor de website (lidnummer + wachtwoord). Ben je je inloggegevens kwijt, dan kun je deze opvragen door een email te sturen naar [email protected].

Heb je geen smartphone, dan kun je vanachter je PC toch van alle functionaliteiten gebruik maken (en zelfs meer). Log daarvoor in op de website zoals gebruikelijk met lid nummer en wachtwoord en klik aan de linkerkant op LISAteam.