header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Wil jij onderdeel uitmaken van het kampioensteam Dames 4

Nieuws afbeelding 4-6-2013
Open trainingsavonden HIC dames 4 
Dames 4 van HIC zoekt versterking voor volgend seizoen. Het team speelt reserve eerste klasse en wil volgend jaar promoveren naar de reserve overgangsklasse. Op 18 en 20 juni 2013 zijn er open trainingen vanaf 20.00 uur op HIC onder leiding van ervaren trainers. Heb je interesse? Meld je dan nu aan voor de open trainingen via [email protected]

Daarnaast is er ook nog plek voor een vaste keepster.

Over de club en het team
Hockeyclub HIC is een vereniging met meer dan 1700 leden, waar naast gezelligheid, prestatiegericht hockey voorop staat. Dames 4 bestaat uit ervaren speelsters die al 5 jaar met veel plezier en passie voor het spel samen met elkaar hockeyen. Dames 4 traint (waterveld) op de woensdagavonden van 19.15hr - 21.00hr en speelt op zondag, bijna alle wedstrijden op waterveld. Wij starten onze seizoensvoorbereiding in augustus (1e helft) en februari (2e helft).

Nieuwe coach
Dames 4 op zoek naar een trainer/coach. Ben jij de aangewezen persoon om HIC dames 4 naar de reserve overgangsklasse te brengen?

Wat zoeken wij
Een trainer/coach (m/v) met een aantal jaren training- en coachingservaring bij de tophockey seniorenelftallen. Bezit van de trainerspapieren, zoals verstrekt door de KNHB, is een pre. Een dynamisch, motiverend, gedreven en enthousiaste persoonlijkheid past goed bij ons team bestaande uit jonge, gemotiveerde hockeyers.

Wat bieden wij
- Enthousiaste hockeysters met veel ambitie;
- Veel mogelijkheden voor inbreng door de trainer/coach

Herken jij je in dit profiel, of wil je meedoen aan de open trainingen meld je dan nu aan via: [email protected].

Gerelateerde nieuwsberichten

HIC introduceert - Studentencontributie

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren