header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

PERSBERICHT - Aikman nieuwe coach Heren 1

Nieuws afbeelding 29-5-2013
HIC stelt Aikman aan als nieuwe coach Heren 1
 
Siegfried Aikman is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van HIC Heren 1. Siegfried volgt de huidige hoofdtrainer Omar Schlingemann op die zijn functie als trainer/coach niet langer kan combineren met zijn werk in Dusseldorf.
Siegfried heeft een rijk coachingsverleden bij diverse clubs in de hoofd- en overgangsklasse. De oefenmeester heeft onder andere bij de mannen van Hurley, Tilburg en Den Bosch aan het hoofd gestaan. Van 2009 tot 2011 was Siegfried bondscoach van Japan. Naast zijn werkzaamheden als trainer/coach is hij werkzaam bij het UWV en begeleidt hij de toekomstige bondscoaches van India en Maleisie.
 
Wij zijn zeer verheugd met het aanstellen van Siegfried Aikman als nieuwe hoofdtrainer. Met zijn ervaring en beleving kan Siegfried bouwen aan de verdere ontwikkeling van de spelers en het teamproces. Wij vertrouwen erop dat met de aanstelling van Aikman de ambitie van HIC met onder andere de aanleg van een vijfde veld verder vorm wordt gegeven. De heren van HIC speelden afgelopen weekend in de play-offs voor promotie naar de hoofdklasse, een knappe prestatie. Met Siegfried aan het roer hopen we deze stijgende lijn voort te zetten.
 
Wij wensen Omar veel succes bij zijn werkzaamheden in Dusseldorf en zijn hem veel dank verschuldigd voor zijn inzet voor HIC.

Over hockeyvereniging HIC
HIC is een gezellige vereniging, met veel aandacht voor de jeugd, waar naast een sociale ook een prestatiegerichte sfeer hangt. HIC telt meer dan 1.700 leden, verdeeld over 50 senioren- en 33 juniorenteams. De senioren bestaan naast enkele veteranenteams uit een groot aantal studententeams. Het eerste herenteam komt uit in de landelijke overgangsklasse, dames 1 speelt sinds seizoen 2013-2014 in de hoofdklasse. De tweede teams van zowel de heren- als de dameslijn spelen in de reserve hoofdklasse; de overige teams worden gezien als recreatieve gezelligheidsteams.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jeroen Derkx, top hockey commissie HIC
06-30616046