header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Feest mee, HIC TD

15-3-2013
Op 17 maart is het weer tijd voor een HIC TD

Lieve hockeyvriendjes en -vriendinnetjes, 

Wat hebben we lang moeten wachten tot we weer de velden op konden. Maar gelukkig is het seizoen weer begonnen en daar hoort natuurlijk ook weer een spetterend TD bij.

Aanstaande zondag kleurt HIC groen... Groen? Jazeker, we gaan namelijk mee in de gekte die Ieren ervaren tijdens St. Patricks day. 

We beginnen om 12:45hr met de wedstrijd van lijstaanvoerder 
DAMES 3
Daar willen we weer veel juichende HIC supporters langs de lijn zien. Dit rondtrekkend circus van hockey vedettes met onder andere Noemie 'trukendoos' Vermeer en Spat 'the Rock' Bongaerts heeft een resultaat neergezet dit seizoen dat andere teams zal inspireren. 12 gespeelde en ook gewonnen wedstrijden, 36 punten, 6 doelpunten tegen en 41 doelpunten gescoord. Promotie naar de hoofklasse lonkt voor Dames 3. 

Om 14:45hr gaan we vervolgens allemaal Heren 1 na een overwinning juichen. Deze mannen hebben afgelopen zondag een zure nederlaag geleden onder de rivieren. Maar ze hebben het carnaval meegenomen en gaan een spetterende show weggeven. 

Vanaf 17:00hr gaan we binnen verder met de welbekende deuntjes van DJ Bokkie.

Wij kunnen niet wachten en hopen jullie allemaal zondag te mogen begroeten om met zijn allen te genieten van het beste de Ieren te bieden hebben;BIER!

Tot dan.

Liefs, 

De TD-commissie.


17 maart St. Patricks Day HIC TD 

Dus dompel je aanstaande zondag voor een dagje in de Ierse cultuur en go greeeen op HIC!Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren