header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Special Sports BURENACTIE

Nieuws afbeelding 30-11-2012
Al gehoord van deze waanzinnige actie?!

JIJ als lid van HIC betaalt nu slechts 50% van het abonnementsgeld. Dit geldt niet alleen voor JOU, maar ook jouw HELE GEZIN (woonachtig op hetzelfde adres).
Special Sports is veel meer dan een sportschool, wij bieden onder andere:

Keuze uit ruim 75 groepslessen, moderne fitnesstoestellen, saunacomplex, zwembad, ABC diploma zwemmen, kidsfit, ruim aanbod aan kinderlessen (judo, mini-dance, just-bounce), familie-zwemmen, massage, kinderopvang, squashbanen, spinning, et cetera.

Deze unieke 50% korting is geldig op alle abonnementsvormen, dus ook wanneer je alleen zou willen trainen in de winterstop is er nu een leuke en betaalbare optie.

Daarnaast heeft deze actie nog veel meer andere voordelen, zoals het hebben van een eigen parkeersleutel van het Special Sports parkeerterrein, ouders kunnen trainen wanneer kinderen ook aan het trainen zijn, verbeteren van hockeyprestaties d.m.v. fitnesstraining maar ook het ontspannen van de spieren in de sauna.

Bij inschrijving bij Special Sports voor deze actie moet je een kopie van je contributie nota kunnen overleggen van HIC seizoen 2012-2013. Of een uitdraai van je leden kaart die je kan maken door in te loggen in LISA. 

Kijk voor meer informatie op www.specialsports.nl of kom langs!

Prijzen (enkele voorbeelden)

1 jaar onbeperkt Studenten - €54,- , nu slechts € 27,- per maand
1 jaar beperkt (52x) incasso - €65,- , nu slechts € 32,50 per maand
1 jaar onbeperkt incasso - €90,- , nu slechts € 45,- per maand
1 jaar 0-6 jaar incasso - €15,75 , nu slechts € 7,88 per maand

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren