header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Senioren

Stuur je wedstrijdverslag in

4-11-2012 Sommige teams schrijven al regelmatig een wedstrijdverslag zoals bijvoorbeeld ME10

Maar wij vinden het leuk om nog veel meer verslagen te ontvangen, stuur je verslag in naar [email protected] of log in bij LISA en zet je eigen verslag online.

ME10 verslag:
DE KOP IS ERAF!

Wat een start van de nieuwste toppers van HIC!
De dames van E10 hebben met veel overtuiging hun eerste wedstrijd gewonnen. Na 5 minuten scoorde HBS 0-1 maar de dames hebben dit snel recht gezet door in de eerste helft 7 doelpunten te maken!
In de 2e helft konden de dames was gas terugnemen om de nodige krachten te sparen voor volgende week. Uiteindelijk hebben de dames de wedstrijd met een terechte 8-6 gewonnen.

Waarschijnlijk nog veel belangrijker is dat de dames veel plezier hebben gehad in deze eerste wedstrijd. Ze hebben voor elkaar gestreden en goed samengespeeld. Het enthousiasme voorafgaand aan de wedstrijd is omgezet in een geweldig resultaat.