header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

HIC dames 3 wedstrijdverslag

8-10-2012
Over torpedo's en andere hockeyfratsen

Zondagochtend. 
Met de dauw nog op het zadel en een croissantje en koffie in gedachten, trappen mijn pudding benen me moeizaam het bos in.
De wind-tranen staan me nog in de ogen, maar de nieuwe sponsor van Hurley ontgaat me niet. Dixi heeft fix uitgepakt! Dit formaat moet wel uit de nieuwe wintercollectie van 2012 zijn.
Het veld ligt er ....uhm....bij... 
Er is een wolk op gevallen.
Eerst maar even naar binnen.
De kleedkamers waren zich aan het omkleden,dus gingen we, na even nader kennis te maken met Dixi, toch maar het wolkenveld op.
We hadden mazzel, de mistral was net geweest, de sporen ervan waren nog te zien (vooral op Marij), maar het was nu redelijk windstil.
Tijd om aan de wedstrijd te beginnen.
Nu ben ik niet perse iemand die haar gelijk wil halen, maar bewezen werd maar weer eens dat we zonder inspelen en besprekingen en met minimale inloop activiteiten, niet alleen de sterren van de hemel, maar ook nog eens de wolken van de velden spelen! Wat was die eerste helft heeeeeeeeeerlijk!!!!
Ellen (ook wel de torpedo genoemd) kon zich niet bedwingen en liet zich even gaan in de modder. We hebben haar maar even lekker laten snuffelen, ze heeft het verdiend. Zo veel tijd heeft ze tegenwoordig niet meer voor zichzelf, dus dit genot wilde niemand haar ontnemen.
Roos was weer helemaal een met haar paarse wonderelastiek en liet het dan ook niet na om voor een zeer verdiende 1-0 te zorgen. 
Omdat ons doelsaldo een beetje genant begint te worden in vergelijking tot de rest, hebben we het spektakel voornamelijk tot aan de doellijn laten komen en niet verder. Maar wat was dat leuk zeg! Ballieballieballie! wat is het toch een leuk spelletje! Dat je zo kunt genieten op een vroege zondagmorgen. Ik had er ook nog niet eerder dan nu woorden voor!
Flo stond ook weer aan! zoals elke week eigenlijk. Dat werd beloond met een goed doelpunt. Als Marietje er niet is, kan flo ook ballen voor de lijn aanraken ;) Met haar shirt over haar hoofd lieten we haar even high-fiven met alle hoekvlaggen...en toen mochten we even uitrusten.
Dat hebben we misschien iets te letterlijk genomen en nog 35 minuten langer volgehouden dan nodig is, maar goed, het werd er niet minder leuk door.
En daarbij werd het ook eens tijd dat de wensen van Marij een keer vervuld zouden worden.
Fleur kreeg nog haar verdiende publiekswissel. Lettie en haar constante-bijna-bul-helemaal-DNB-bil was on fire. Jo had voor het publiek nog een spagaatje in petto, duidelijk nog energie over dus. Claire briljant, als altijd, Delf had haar hele technische arsenaal paraat, Marij had naast haar zin ook zeker nut en was naast brak ook nodig. En Eef! Die nam duidelijk het zekere voor het onzekere, nog net een dag voor ze een jaar ouder werd! Wat was je lekker goed! Zelfs Katje Wientjes en Gwen hebben zich nog gemeld om mee te genieten van deze successen (en van een nog jonge eef, voor je het weet gaat ze dementeren.. gevaarlijke leeftijd gepasseerd.) Kiek was weer kwiek! en kapitein kloek was zoek. :) (en de vakantiegangers waren op vakantie :)
Hopelijk doe ik niemand tekort, want verdiiiikkie wat was iedereen goed! Wat waren we samen goed! Om niet te zeggen,... flitsend! ...
De complimenten hierover heeft Sas allemaal, op eigen initiatief, in ontvangst genomen.
Trainer kan trots op ons zijn. En op zichzelf. Hij heeft ons goed afgericht.
En de zon bleef schijnen....


Noémie Vermeer









Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren