header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Kids: Doe mee met KidsPower Play of de Instuiftraining

7-10-2012
HIC KidsPower Play
Sporten en bewegen voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar
KidsPower Play is een leuk en stimulerend programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar oud. Onder begeleiding van gediplomeerde leraren lichamelijke opvoeding en sportbegeleiders leren de kinderen op een verantwoorde manier de basisbeginselen van sport en bewegen. Het gaat hierbij onder meer om springen, gooien, vangen, rennen en samenspelen.
De kinderen leren de verschillende bewegingen en technieken door speelse oefenvormen die speciaal voor deze leeftijdsgroep zijn samengesteld. KidsPower Play is een ideale start en voorbereiding voordat kinderen beginnen met hockey of een andere (bal)sport. Een kind dat extra snel kan rennen, beter in balans is en meer balgevoel heeft, zal zich sneller ontwikkelen. Deze vaardigheden leren de kinderen tijdens de trainingen.
Wanneer: elke zaterdag van 9.30 tot 10.15 uur
· t/m 1 december (behalve op 20 en 27 oktober)
· van 2 maart t/m 25 mei 2013 (behalve 30 maart en 18 mei)
Na afloop krijgen de kinderen limonade in het clubhuis.
Inschrijven en kosten
Inschrijven kan via de website van HIC: http://www.hichockey.nl/ bij het onderdeel De Club > Lidmaatschap onder vermelding KidsPower Play bij opmerkingen. U dient ook het formulier af te drukken en ondertekend naar HIC te versturen in verband met de machtiging voor de afschrijving van de deelname kosten. De kosten bedragen € 100 per seizoen.
Er kan uiteraard eerst een proefles worden gevolgd.
 
 
Hockey Instuiftraining
 
Wil je eerst een paar weken meedoen om te kijken of je hockey leuk vindt, dan kun je een stick lenen en een paar keer meetrainen op de instuiftraining op zaterdag, voordat je lid wordt.
 
Deze training wordt gegeven door enthousiaste HIC-(jeugd)leden en is voor kinderen van 5 tot ongeveer 8 jaar (bitje verplicht). De instuiftraining bestaat uit leuke spelletjes en is van 9.30 uur tot 10.30 uur.
Na afloop krijgen de kinderen limonade in het clubhuis. De kinderen die echt willen gaan hockeyen kunnen zich als ze 6 jaar zijn of ouder inschrijven en ook op de woensdag gaan trainen.  
 
Wanneer: elke zaterdag van 9.30 tot 10.30 uur
· t/m 1 december (behalve op 20 en 27 oktober)
· van 2 maart t/m 25 mei 2013 (behalve 30 maart en 18 mei)
Na afloop krijgen de kinderen limonade in het clubhuis.
 Voor dit seizoen (2012/2013) heeft de onze hoofdsponsor Rabobank een actie: Speciaal voor nieuwe jeugdleden (tot 9 jaar) heeft onze hoofdsponsor Rabobank jouw HIC hockeystick voor je klaarliggen als je een Rabo TopKidRekening opent (met een minimale eerste inleg van € 10). Op de instuiftraining kun je de antwoordkaart krijgen en als je die met je ouders invult kun je die op de post doen of je kunt met je ouders naar een van de kantoren van Rabobank Amstel en Vecht in Ouderkerk aan de Amstel of Amstelveen.