header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Heren 1 en Dames 1 zijn begonnen

3-9-2012 Heren 1 en Dames 1 hebben afgelopen weekend alweer de eerste competitiewedstrijd gespeeld. De teams die een goede voorbereiding hebben gehad wisten dit helaas niet om te zetten in een klinkende overwinning. 

Heren 1 verloor in een zeer gelijkwaardige strijd nipt met 1-2 van Hurley, de degradant uit de Hoofdklasse van vorig seizoen. Een gelijkspel  was terecht geweest maar uiteindelijk trok Hurley aan het langste eind. Nieuwkomer Don Prins wist zijn debuut bij HIC wel direct glans te geven door te tekenen voor het enige HIC doelpunt van de wedstrijd. Het team van coach Omar Schlingemann werd nog wel geroemd om de vechtlust en beleving die het team liet zien op het veld.  

Helaas kwam ook Dames 1 uit bij QZ in Nijmegen kracht te kort om een overwinning te behalen. De eindstand van 1-2 stemde het team somber maar het vertoonde spel biedt veel vertrouwen in de rest van het seizoen. Het jonge team van coach Robert Justus liet bij vlagen mooi combinatiespel zien.

Volgende week zondag 9 september speelt dames 1 thuis om 12.45hr tegen promovendus Voordaan en Heren 1 speelt uit op Phoenix, een nieuwkomer in de overgangsklasse.