header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Kom kijken: HIC Hockey Young Professionals Trophy!

14-5-2012
Op 26 mei 2012 verwelkomt HIC in Amstelveen enkele van de beste jonge hockeyspelers van Ulster, Duitsland en Noord Nederland op een Top Hockey Toernooi voor MC1 Topklasse niveau (meisjes).

Tevens staat JAWA deze dag met een stand met hockeyartikelen op ons mooie complex.
 
De HIC jeugd groeit snel (meer dan 500 jeugdleden sinds midden 2011) en professionaliseert ook. De HIC MC1 speelt bijvoorbeeld  in de Topklasse van Noord Holland. De afgelopen jaren is de HIC MC1 meerdere keren voor toernooien naar België gegaan en vorig jaar werd op hoog niveau gehockeyd tegen het Essex selectie team. Nu komen de meiden uit Bremen, Duitsland en de districtsselectie uit Ulster, Noord Ierland naar het HIC complex aan de Escapade in Amstelveen.
 
OP 26 mei vanaf 10.30 uur zullen de dames van Bremen, Ulster, Cartouche, HCKZ en HIC het tegen elkaar opnemen. Dat wordt een felle strijd en hopelijk een mooie dag waarop er nieuwe relaties gelegd worden met deze teams zodat het uitzenden van jeugdteams voor ervaringen in het buitenland zal toenemen. Iets waar HIC veel energie in steekt.
Later dit jaar verwacht HIC ook nog de spelers van de Wanderers uit Zuid-Afrika, Saffron Walden HC uit Engeland en het schoolteam van Friend’s School uit Noord-Ierland als onderdeel van dit programma met als doel de jeugd meer internationale hockey ervaring op  te laten doen.
 
Voor verdere details of als u dit evenement wilt sponsoren, neem contact op met Barbera Wolfensberger (HIC MC1 Team Manager)
Mobiel: 0621548331
Email: [email protected]