header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Zomerkamp op HIC vanaf 27 juli 2012

6-6-2012

Bij het Original Hockeykamp heb je het leukste kamp dat je maar kan dromen. Doordat je in de ochtend lekker aan het hockeyen bent en in de middag andere sporten en activiteiten doet, heb je de ideale combinatie tussen plezier en hockey! Met de knotshockeyboarding, de gave buikschuifbaan en de hindernisbaan is het een week om nooit meer te vergeten!
Tijdens het hockeyen krijg je goede tips van onze leuke begeleiders, leer je nieuwe, handige technieken en in de spannende wedstrijdjes kan je alles gelijk gaan oefenen. Het hockeyprogramma is geschreven door Roelant Oltmans en Marc Lammers. Ook krijg je een clinic van een echte tophockeyer, wat het kamp compleet maakt. Aan het einde van het kamp ben je echt een betere hockeyer!Je wordt op je eigen niveau ingedeeld voor maximaal hockeyplezier. Plezier, veiligheid en sportiviteit zijn het belangrijkst. Op ieder kamp is dan ook een EHBO’er aanwezig. De deelnemers van de dagkampen slapen lekker thuis. Het kamp duurt van 9.30 uur tot 16.30 uur.

Doelgroep: 6-10 & 11-14 jaar
Kosten: 2-daags € 139,00, 3-daags € 199,00, 5-daags € 299,00

De sportkampen zijn uniek in Nederland omdat de deelnemers zowel intern als extern kunnen deelnemen aan een sportkamp. Een voordeel van een extern dagkamp waar deelnemers thuis slapen, is dat de drempel om deel te nemen aan een kamp aanzienlijk wordt verlaagd, vooral voor de jonge kinderen. Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging om mee te kunnen doen.
 
23-7 t/m 27-7 van 6 - 14 jaar  € 299
  

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws