header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Actie B.O.E.G.: maak kans op een Adidas windjack voor jou en je team!

1-11-2011

Heb jij ook een doel dat je wil bereiken? Spaar je voor een nieuwe hockeystick bijvoorbeeld? Of je rijbewijs? Vaak lukt het niet om dat te bereiken. B.O.E.G. kan je daarbij helpen. Maak snel een plan en kom erachter hoe je slimmer met je geld kunt omgaan.

Als je nu een Boegplan maakt, win je misschien een Adidas windjack voor je hele team. En als team heb je nog meer kans om te winnen als iedereen van je team een Boegplan maakt. Zes Rabosporters, waar onder Valentin Verga en Maartje Paumen, vertellen in een filmpje over hun eigen ervaringen en nodigen je van harte uit om mee te doen! Degenen die Valentin op twitter en via Facebook volgen hebben zijn berichtjes vast al gezien. Tot 28 november vind je iedere maandag een nieuw filmpje op de actiesite. Valentin staat er nu op, Maartje volgt later. De actie is voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar en loopt nog tot en met 16 december 2011.
 

Boegplan: inzicht in inkomsten en uitgaven

B.O.E.G. betekent Baas Over Eigen Geld en gaat over geld en jouw leven. Over hoe je in allerlei situaties slim met je geld kunt omgaan. Met behulp van handige tools, nuttige tips en een goed plan, word je baas over je eigen geld en bereik je meer met je geld. De site is opgezet door de Rabobank, maar je hoeft geen klant te zijn om mee te kunnen doen. Bij welke bank je ook zit, je bent welkom op B.O.E.G. Kijk eens op de site dan is snel duidelijk wat B.O.E.G. is en hoe je er je voordeel mee kunt doen.

Doe mee!