header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Einde periode 1 en training herfstvakantie!

11-10-2011
In de herfstvakantie is er GEEN training voor alle jeugdteams. Deze week is er van maandag tot en met donderdag een normale trainingsweek. Van vrijdag 14 oktober tot en met vrijdag 21 oktober zijn er geen trainingen in verband met de herfstvakantie, op zaterdag 15 oktober en zaterdag 22 oktober zijn er ook geen wedstrijden. Vanaf maandag 24 oktober volgen we dan weer het reguliere trainingsschema. Als een team wel traint in de herfstvakantie dan gebeurt dit in overleg met de eigen trainer.
 
De eerste periode voor alle jeugdteams is al weer bijna afgelopen en de herfstvakantie staat voor de deur. In de eerste periode wordt altijd de voorcompetitie gespeeld waar gekeken wordt of teams op de juiste plaats zitten. De indeling door het district is altijd moeilijk omdat de sterkte van alle teams van de verschillende clubs soms moeilijk in te schatten is. Sommige teams hebben het daarom heel gemakkelijk in de voorcompetitie en sommige teams juist heel erg moeilijk.
 
In de herfstvakantie worden alle teams opnieuw herverdeeld naar aanleiding van de voorcompetitie en zo komen de teams hopelijk terecht op de plek waar zij thuis horen. Na de herfstvakantie start een nieuwe competitie. De A, B, C teams komen dan in een competitie waar zij de rest van het seizoen in spelen. De D, E en F teams worden in de winterstop en voorjaarsvakantie nogmaals opnieuw ingedeeld.
 
Wij hebben het seizoen verdeeld in verschillende periodes en een seizoen ziet er als volgt uit:

- Periode 1 – augustus, september, oktober – voorcompetitie – tot aan herfstvakantie

- Periode 2 – oktober, november, december – echte competitie – tot aan winterstop

- Periode 3 – december, januari – midwintercompetitie (voor E en F), zaalcompetitie (voor A, B, C, D) – tot aan start veldtrainingen in februari

- Periode 4 – februari, maart – voorbereiding op competitie –tot aan voorjaarsvakantie

- Periode 5 – maart, april, mei – echte competitie – tot aan selectietrainingen eind mei, begin juni

- Periode 6 – juni – selectietrainingen (voor A, B, C, D) en indeling nieuwe seizoen – tot aan zomervakantie