header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Kom het vrijwillgersteam versterken bij Rabo FIH Champions Trophy 2011!

13-5-2011
Rabo FIH Champions Trophy 2011
Van 25 juni tot en met 3 juli vindt in het Wagener Stadion in Amsterdam de Rabo FIH Champions Trophy 2011.Naast de Nederlandse dames zijn de deelnemers Argentinië, Australië, China, Duitsland, Engeland, Nieuw-Zeeland en Zuid-Korea. Voor het eerst bestaat het deelnemersveld uit de acht beste landen in plaats van zes. Bondscoach Max Caldas en de dames willen de Champions Trophy weer terughalen naar Nederland. Gaat het lukken om titelverdediger Argentinië te verslaan?

Maar niet alleen de dames kunt u in actie zien in het Wagener Stadion. De heren spelen onder leiding van Paul van Ass van 28 juni tot en met 2 juli de Rabo 4-Nations Cup tegen Duitsland, Engeland en Pakistan.

Beide toernooien zijn de laatste testcase voor het EK dat van 20 tot en met 28 augustus wordt gespeeld in Mönchengladbach, Duitsland. Daar is rechtstreekse plaatsing voor de Olympische Spelen 2012 mogelijk.

U kunt tijdens de Rabo FIH Champions Trophy en de Rabo 4-Nations Cup van fantastische wedstrijden genieten! Maar ook van een groots opgezet promodorp met restaurants en vele verkoopstands. Voor de jeugdigen (4-17 jaar) worden in Shell Kids City volop hockeyactiviteiten georganiseerd

Alle informatie en nieuws over beide toernooien vindt u op www.hockey.nl/ct2011/ .

Kaarten zijn te bestellen via: www.seetickets.nl of via 0900-1353