header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

HIC Sixes foto's!

26-6-2011
Onder werkelijk fantastische omstandigheden is op 1e pinksterdag het HIC Sixes Familietoernooi gespeeld. Zon, zon en nog eens zon, en vele teams met enthousiaste HIC-ers aangevuld met familie en vrienden. Met zijn allen hebben we een prachtige middag beleefd.

Nadat alle kampioensteams van de jeugd gehuldigd waren werd het 500ste jeugdlid in het zonnetje gezet. Sake (6 jaar - Amstelveen) werd voorzien van een met 500 bedrukt HIC-shirt en alle toebehoren om serieus aan de slag te kunnen op het prachtige complex van HIC.

Het blijft een toernooi en dus waren er ook winnaars. De beste, de leukste, de jongste, de laatste: iedereen kwam aan de beurt. De Jan van Seumeren prijs (prijs voor het origineelste team) werd voor het eerst uitgereikt.

Maar op een dag als deze en bij een toernooi als dit, is het hockeyen eigenlijk alleen maar een smoes om er met zijn allen een gezellige middag van te maken.
En dat is gelukt! Het was een fantastische middag met leuke wedstrijden.
Na afloop is er lekker met zijn allen ge-BBQ-d onder leiding van Jan Willem (SIMOL) en een aantal vaders (Louis, Marcel en Marcel bedankt!).

Ik wil iedereen bedanken die een steen(tje) heeft bijgedragen aan het slagen van dit toernooi. De scheidsrechters, de bar, de catering, de muziek, degenen die geholpen hebben met alles klaarzetten en opruimen, degenen die betrokken waren in de voorbereiding. Iedereen bedankt! Top! Jullie hebben weer eens laten zien dat we samen alles kunnen fiksen!
Ik hoop van harte dat we deze traditie voortzetten en er volgend jaar een nog veel groter HIC Sixes Familietoernooi is!

Huldiging jeugdleden