header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

HIC Meisjes B scoort met “Right to Play”.

Nieuws afbeelding 27-4-2011
De muziek galmde over de gloednieuwe velden bij hockeyclub HIC. Een groot spektakel. De meisjes B van deze hockeyclub had een feest met thema “Boer zoekt Amour” georganiseerd.
De AB spelers van voetbalclub S.V. Ouderkerk waren ook uitgenodigd. De opbrengsten van het feest kwamen ten goede aan “Right to Play”. Deze organisatie zet zich in voor het recht van ieder kind om te spelen. Right to Play verbetert het leven van kinderen in de meest achtergestelde gebieden ter wereld door de kracht van sport en spel in te zetten voor ontwikkeling, gezondheid en vrede. Een team van topsporters uit meer dan 40 landen ondersteunt dit initiatief.
En nu dus ook de hockeymeiden van HIC. Afgelopen zaterdag, 16 april, werd de check van € 1.000,-- door Michel van Keulen van Right to Play in ontvangst genomen. De organisatie dankte Anne Peters en Trix Katz en alle meisjes van de B2 voor dit geweldige initiatief. www.righttoplay.nl Op de foto: De heer Michel van Keulen neemt de check in ontvangst van Anne Peters en Trix Katz, omringd door de meisjes B2.
 
Evelien Brunklaus Leontien Ruttenberg 06 46508696