header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nationale Sportkampen op HIC

Nieuws afbeelding 6-7-2011

Nationale Sportkampen op HIC!

Ben jij er ook bij? Van 25 t/m 29 juli 2011 kan je weer meedoen aan de Nationale Sportkampen op HIC. Geef je op voor het superleuke en leerzame Original Hockeykamp (6-14 jaar), het veelzijdige Multisportkamp (8-14 jaar) of voor het gave Sport & Spelkamp (5-7 jaar). Jij wil met je vriendjes of teamgenootjes toch ook een spetterende zomer beleven?

Heel bijzonder is dat er een echte tophockeyer komt om jou een geweldige clinic te geven! Neem je handtekeningenboekje dus maar mee!

De enthousiaste begeleiders zullen je voor verschillende uitdagingen zetten, handige tips geven, nieuwe trucs leren en een feest maken van jouw kamp. Het hockeyprogramma is gemaakt door Roelant Oltmans en Marc Lammers, de beste trainers van Nederland!

Dat moet wel heel leuk en leerzaam zijn… Verschillende spellen en activiteiten, zoals knotshockey en de beroemde buikschuifbaan, maken deze dagen tot de leukste dagen van je leven! Ben jij erbij? Extra info

De dagkampen duren van maandag t/m vrijdag, elke dag van 9.30u tot 16.30u. Je kan gebracht worden om 9.00 uur en gehaald worden tot 17.00 uur. Prijs €299,- Inschrijven en meer info: www.nationalesportkampen.nl.