header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

HIC ontvangt het Nederlands damesteam voor interland tegen Zuid-Afrika op 15 juni 2011

6-6-2011
HIC gaat een unieke avond beleven. Op woensdag 15 juni om 19.30 uur speelt het Nederlandse damesteam een officiële interland tegen Zuid-Afrika op ons eerste veld!
Het Nederlands dameselftal speelt deze wedstrijd ter voorbereiding op de Rabo FIH Champions Trophy 2011 (25 juni t/m 3 juli, Amsterdam).
 
Zowel voor HIC als voor de dames zou het erg leuk zijn als daar zoveel mogelijk publiek bij aanwezig is. In principe is de toegang gratis. Maar u kunt ook tribunekaarten kopen voor € 10,- per stuk. Waarom doen we dat? Voor een deel is dat bedoeld als bijdrage in de organisatiekosten voor HIC, maar het belangrijkste is dat de helft daarvan naar een tweetal ‘goede doelen’ gaat: de Amy Biehl Foundation en de Stichting Mazmomhle. Twee organisaties die nauw met HIC verbonden zijn en die zich in Zuid Afrika inzetten voor jeugd en sport in de townships. De kaarten zijn aan de bar in het HIC Huis te koop. Ze kunnen ook worden besteld via de mail [email protected] en door overmaking van € 10,00 per kaart op bankrekeningnummer 3005.80.525 (tnv SKEB/HIC). In beide gevallen graag naam en adres vermelden. Er is ook een VIP-arrangement beschikbaar, inclusief ‘Braai’ voorafgaand aan de wedstrijd, voor € 50,- pp. We hopen dat we op de 15e de teams in meerdere opzichten een volle bak kunnen bieden! Tot dan, Jaap Mulders, voorzitter