header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

jeugdolympiade 2011

5-4-2011

Aan alle HIC´ers van Ouderkerk en hun ouders,

 

Op 30 april a.s. wordt voor de 45ste keer de jeugdolympiade georganiseerd!! Natuurlijk gaat ook de Ouderkerkse HIC jeugd hier weer aan meedoen om de eer van de club hoog te houden. Wij gaan er vanuit dat veel jongens en meisjes zich zullen aanmelden en dat het weer een oergezellige, kleur-rijke en vooral sportieve dag zal worden!

 

Heb jij ook zin om te hardlopen, verspringen, balwerpen, doelschieten en zaklopen met leeftijdgenootjes uit Ouderkerk? Vul dan snel onderstaand strookje in en lever het uiterlijk dinsdag 12 april a.s. in op onderstaand adres. Teamgenootjes kunnen zich ook samen aanmelden op één strookje. Als je broertje/zusje, vriendje/vriendinnetje niet op HIC zit, kan hij/zij zich óók opgeven dmv onderstaand strookje (mits min 6 jaar, max 13 jaar op 30 april as en woonachtig in Ouderkerk).

 

De dag ziet er als volgt uit:

13.15 uur        Verzamelen bij S.V. Ouderkerk, W. Koolhaasweg

13.25 uur        Opening en start van de spelen

15.30 uur        Tobbetje steken (inschrijving ter plekke va 15.00 uur)

16.30 uur        Prijsuitreiking en afsluiting jeugdolympiade

 

Natuurlijk kan de jeugdolympiade niet zonder de hulp van ouders worden georganiseerd. Deze dag  staat bekend om zijn gezelligheid. Meld u dus aan en vul op onderstaand strookje in waar u bij wilt helpen!  3 à 4 dagen van tevoren  krijgt u persoonlijk bericht over de gang van zaken.

 

Tot ziens op 30 april en laat het weer een gezellige en zonnige dag worden!

Met vriendelijke groet,

Nicole Boltendal    06 27488759                  Bijlage