header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Bereikbaarheid Kraaien, Bloemendaal en HBS

5-2-2008
LETOP! Bereikbaarheid Kraaien, Bloemendaal en HBS
 
Bereikbaarheid KRAAIEN – Zaandam:
Vanaf vandaag 10 januari 2008 (14.00 uur) is wegens werkzaamheden in Zaandijk de Julianabrug afgesloten (wegens vervanging van deze brug; duurt tot medio 2009). Voor hen die via de A7 naar De Kraaien rijden is dit geen belemmering (dus de routebeschrijving zoals op www.knhb.nl blijft ongewijzigd)!!. Echter voor hen die over de Provincialenweg (N203) De Kraaien willen bereiken geldt het advies via de A7 aan te rijden.
 
Bereikbaarheid HC Bloemendaal: Vanaf vandaag tot en met half mei is HC Bloemendaal wegens werkzaamheden aan de wegen niet te bereiken volgens de huidige routebeschrijving. Hierbij de alternatieve route : Op de westelijke Randweg neemt u afslag Bloemendaal. Direkt na de spoorwegovergang de eerste weg rechts Iepenlaan). De weg volgen, met de bocht mee naar links ( Dr Dirk Bakkerlaan). Volg de borden met een B. Aan het eind, bij de kruising met de Bloemendaalseweg gaat u rechtsaf. In Bloemendaal dorp gaat u linksaf (na Albert Heijn) de Zomerzorgerlaan in. Helemaal uitrijden. U komt op een rotonde, die u half rond gaat (rechtdoor). Aan de rechterhand liggen dan de velden van HC Bloemendaal.
 
Bereikbaarheid MHC HBS Bloemendaal: Vanaf vandaag tot en met half mei is MHC HBS wegens werkzaamheden aan de wegen niet te bereiken volgens de huidige routebeschrijving. Hierbij de alternatieve route : Op de westelijke Randweg neemt u afslag Bloemendaal. Direkt na de spoorwegovergang de eerste weg rechts Iepenlaan). De weg volgen, met de bocht mee naar links ( Dr Dirk Bakkerlaan). Volg de borden met een B. Aan het eind, bij de kruising met de Bloemendaalseweg gaat u rechtsaf. In Bloemendaal dorp gaat u linksaf (na Albert Heijn) de Zomerzorgerlaan in. Helemaal uitrijden. U komt op een rotonde, die u kwart rond gaat (rechtsaf). U rijdt langs de velden van HC Bloemendaal, de weg volgen tot de eerste weg links, de Bergweg in. Deze weg helemaal uitrijden tot aan MHC HBS (wellicht een tip om bij één van de eerdere parkeerplaatsen alvast te parkeren).