header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Wijziging wedstrijdlocatie AMHC Westerpark miv zaterdag 2 april

29-3-2011
 
Met ingang van zaterdag 2 april worden alle thuiswedstrijden van AMHC Westerpark gespeeld op het nieuwe hockeyveld op Sportpark Spieringhorn in Amsterdam.
· Wij verzoeken iedereen dit door te geven binnen de eigen vereniging.
· Het nieuwe adres is Sportpark Spieringhorn 5, 1043 AA, Amsterdam
· Het sportpark is op de volgende manier te bereiken:
Per auto:
o A10 vanaf Nieuwe Meer: Neem afslag s103 en ga linksaf richting Haarlem. Ga na circa 1,5 kilometer bij het derde stoplicht rechtsaf de Seineweg op en neem de eerste afslag Sportpark Spieringhorn. Volg de weg rechts over de ventweg langs het water in de richting van Amsterdam. Parkeer de auto op het parkeerterrein en volg de bordjes SDW / Panthers.
o A10 vanaf Coenplein: Neem afslag s102 en ga rechtsaf de Basisweg op. Sla na circa 1,5 kilometer linksaf de Seineweg op, neem na het spoorviaduct de tweede afslag links en rij Sportpark Spieringhorn op. Volg de weg rechts over de ventweg langs het water in de richting van Amsterdam. Parkeer de auto op het parkeerterrein en volg de bordjes SDW / Panthers. o Vanaf Haarlem: Ga over de Haarlemmerweg langs Halfweg richting Amsterdam en sla bij kilometerpaal 1,6 linksaf de Seineweg op en neem de eerste afslag Sportpark Spieringhorn. Volg de weg rechts over de ventweg langs het water in de richting van Amsterdam. Parkeer de auto op het parkeerterrein en volg de bordjes SDW / Panthers.
Openbaar Vervoer: ·
Ga met trein, bus of tram naar Station Sloterdijk. Loop het station uit en vervolg de route richting het zuiden over de Radarweg naar de Haarlemmerweg. Ga vervolgens bij de kruising met de Arlandaweg rechtsaf en loop langs het fietspad en volg de bordjes naar Halfweg en Haarlem. Vervolg de route over de dijk en ga bij de grote voetbal langs de dijk rechtsaf en daar is het veld. Het is ongeveer 1.000 meter lopen vanaf het station.
· Bezoekende teams kunnen zich melden in het clubgebouw van voetbalvereniging SDW, waar AMHC Westerpark (tijdelijk) bij intrekt.
· Er worden (voorlopig) geen jeugdwedstrijden meer gespeeld op Sportpark Multatuliweg of seniorwedstrijden bij hockeyclub Xenios.