header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Sinterklaas instuiftraining

22-11-2010 Komende zaterdag 27 november is er een speciale instuiftraining. De Pieten komen langs. De kinderen mogen zelf ook hun Pieten pakken aan als ze dat willen. Tot zaterdag allemaal, vanaf 9.30hr is iedereen van harte welkom.

Wil je eerst een paar weken meedoen om te kijken of je hockey leuk vindt, dan kun je een stick lenen en een paar keer meetrainen op de instuiftraining op zaterdag voordat je lid wordt.
 
Deze training is voor kinderen van 5 tot ongeveer 8 jaar. De instuiftraining bestaat uit leuke spelletjes en is van 9.30 uur tot 10.30 uur, op het achterste oefenveldje. Na afloop krijgen de kinderen limonade in het clubhuis. De kinderen die echt willen gaan hockeyen kunnen zich als ze 6 jaar zijn of ouder inschrijven en ook op de woensdag gaan trainen.
 
Je kunt lid worden bij HIC door via internet het aanmeldingsformulier in te vullen. Als de aanmelding administratief is verwerkt, wordt er contact met je opgenomen. Gedurende het seizoen is het ook nog mogelijk om je aan te melden.