header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Dames Senioren

30-9-2010

Beste leden,

Met veel trots kan ik melden dat HIC dit jaar 30 senioren dames teams heeft ingeschreven in de competitie. Het betreft hier veelal studenten teams. Wat helaas in de 1ste competitie ronde er toe heeft geleid dat HIC de club was met de meeste boetes voor het niet komen opdagen voor een wedstrijd. Soms is het studentenleven lastig te combineren met andere bezigheden. Maar nu alle ontgroeningsperikelen weer achter ons liggen maken wij ons op voor een succesvol seizoen op ons nieuwe complex.

 

Naast de grote recreatieve tak is HIC ook in de hogere klasse goed vertegenwoordigd. Dames 1 & 2 vallen officieel onder tophockey en beschikken over een trainer en een coach. Ze spelen Overgangsklasse en respectievelijk reserve Overgangsklasse.

Dames 3 van HIC speelt, na het kampioenschap van vorig seizoen, dit jaar ook in de reserve overgangsklasse. Het team wordt elke woensdag getraind door Mr. HIC himself, Bas Bröring. Dit laat zich reeds zien in de resultaten, met 6 punten uit 3 wedstrijden. Dames 4&5 spelen in de 1ste klasse, waarbij dames 4 zelfs de ambitie heeft uitgesproken de promotie te willen afdwingen naar de overgangsklasse. De teams worden getraind door Dames 1, en hebben om de week ook een extra conditietraining. Overigens dames 5 zoekt nog een keepster, dus als je een keepster weet die het niveau van de 1ste klasse aankan, meld het ons! Het laatste team dat valt onder de selectie teams is dames 6. Een zeer gemotiveerd en ambitieus team met een eigen trainer, Jefta Lentz zelf speler in heren 2. Dames 6 speelt nu (nog) 3de klasse. Selectie team (nu nog dames 3 -6) zijn houdt in dat aan het begin van het seizoen voor de teamindeling gebruik wordt gemaakt van selectietrainingen. Tijdens deze trainingen beoordelen trainers of speelsters voldoende niveau hebben voor een plekje in de teams. Het is de ambitie van HIC om te streven naar structurele aanwezigheid van deze teams in de overgangs- eerste- en tweede klasse. De selectie teams van HIC krijgen de beschikking over een trainer.

Dames 7,8 en 9 spelen ook in de 3de klasse en doen zit zeer verdienstelijk. We verwachten hier misschien zelfs wel een klein feestje aan het einde van het seizoen. Want HIC mag toch niet ontbreken in de 2de klasse.

Dames 10, 11, 12, 13 en 14 spelen 4de klasse. Teams die over het algemeen al wat langer meedraaien op HIC. En aan de eerste uitslagen te zien mogen we ook bij deze teams promotie wellicht verwachten.

 

Dames 15 t/m 30 spelen allemaal voorcompetitie in de 5de of 6de klasse. HIC is zeer blij met deze veelal nieuwe teams en wenst jullie dan ook een plezierige en succesvolle competitie toe.

 

Last but not least onze veteranen teams A en B. Deze teams vormen al jaren het hart van de vereniging en de verschillende speelsters vind je dan ook veelal terug op andere functies binnen de vereniging. Mocht je zelf overigens graag een steentje bijdragen aan de organisatie op HIC, kijk dan http://hichockey.nl/site/default.asp?option=2505&m=1 voor openstaande vacatures. Alle hulp is welkom.

In deze periode krijgen wij vaak de vraag van enthousiaste leden hoe de vork in de steel zit als je een team zou willen sponsoren. De procedure is als volgt: neem contact op met Bart Jonker ([email protected] ) van de sponsorcommissie. Hij onderzoekt graag de opties, waarbij een ‘hard’ uitgangspunt is dat bij vermelding van een sponsornaam de betreffende sponsor (of: sponsors), naast kleding zoals trainingspakken e.d., ook een – bescheiden – bijdrage aan de club levert. Dat kan via een mooi reclamebord langs het nieuwe hoofdveld, een geldelijke bijdrage, etc. Daarmee draagt de sponsoring niet alleen bij aan de outfit en uitstraling van het team, maar ook aan de gezonde exploitatie van de vereniging.

Mochten jullie gedurende het seizoen vragen hebben kan je altijd contact met mij opnemen via de mail. Heel veel hockeyplezier toegewenst.

Saskia Delfgaauw

HIC TCS Dames

[email protected]


Gerelateerde nieuwsberichten

HIC introduceert - Studentencontributie

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren