header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Start seizoen 2010-2011

Nieuws afbeelding 24-8-2010

Beste senioren leden,

 

Met een krappe maand vangt de competitie weer aan. Als TCS hebben wij veel zin in dit seizoen. Om voor iedereen de start zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen brengen wij graag de volgende punten onder de aandacht:

 

1.        Openingstoernooi 5 september

2.        Trainingsschema seizoen 2010/2011

3.        Teamindeling seizoen 2010/2011 en start competitie

4.        Trainers

5.        Keepermateriaal

6.        Hockeyballen voor teams

 

Openingstoernooi

Op 5 september is het openingstoernooi. Wij hebben bij de dames 4 inschrijvingen (dames 3, 10,20 en VetB) en ook bij de heren 4 aanmeldingen (Heren 5,8,9, 12, 13 & Vet LX). Graag zien wij meer teams om de opening van het seizoen en onze nieuwe velden te vieren. Tevens is er deze dag ruimte voor het passen van de (nieuwe) keepers spullen en zal   het tenue van HIC te koop zijn. Aanmelden kan bij de TCS. Na afloop van de wedstrijden zal er een barbecue zijn. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding.  

 

Trainingsschema

In de bijlage vind je het trainingsschema voor het seizoen 2010/2011. Opmerkingen en vragen graag per mail naar [email protected] . Er wordt dit jaar ook getraind op het ‘trainingsveldje’, waardoor we meer ruimte hebben.

 

Teamindelingen en start competitie

Op de site kan je zien in welk team je bent ingedeeld. Bij de dames is dames 8 door de teleurstellende degradatie dames 12 geworden. In totaal hebben we bij de dames 29 senioren teams en 2 veteranen teams. Bij de heren 18 senioren teams en 3 veteranen teams.   Je competitiedata kan je vinden op de site van KNHB en later ook op de HIC site. Vooralsnog is ons bekend dat de eerste wedstrijden op 12 september gespeeld worden. Alle teams moeten minimaal 15 leden ingeschreven hebben.

 

Trainers

Wij zijn nog hard op zoek naar trainers voor komend seizoen! Hier staat een leuke vergoeding tegenover van € 750,- per seizoen voor eenmaal per week anderhalf uur training geven. Graag horen wij of jullie nog trainers weten. Als je als team een trainer hebt graag van te voren verifiëren bij de TCS. Deze vergoeding wordt niet achteraf uitgekeerd zonder de goedkeuring van de TCS.

 

Keepermateriaal

Als je als team vragen hebt over je keepers spullen kan je dit opnemen met Eveline van Dijk, onze materiaalcommissaris via: [email protected].

 

Hockeyballen

Evenals vorig jaar mag elk team hockeyballen ophalen bij de TCS tegen een borgstelling. Tenzij het team de ballen van vorig jaar nog heeft. Je aanvoerder kan de ballen ophalen tijdens het openingstoernooi. Graag van te voren aanmelden bij de TCS.

 

Tot 5 september, wij hebben er zin in!

Vriendelijke groet,

HIC TCS

[email protected]

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren