header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Drie keer drie is NEGEN!

3-5-2010

In een troosteloze ambiance wonnen wij voor een derde maal op rij, dit maal in eigen huis van QZ. Te weinig publiek, maar wat had je verwacht. Iedereen met een oranje wit gestreept hart, had de auto gepakt om naar de keistad af te reizen, waar ook onze heren 1 de eerste overwinning van een drie keer drie is negen reeks inzette.

Goed voorbeeld doet volgen en wij van dames 1 gunnen onze collega's van heren 1 ook zo'n reeks. Alhoewel vandaag was onze eerste helft niet echt om deze te gunnen aan welk team dan ook, we kwamen achter.

Na de thee, nu ook echt aanwezig in onze kleedkamer, bleek al snel een team te zijn opgestaan met een andere mentaliteit. Onze corners deden wat ze al vaker nalieten, een doelpunt en een stafbal opleveren. 2-1 door Kim Bokhoven en Kiki Smolders. Twee minuutjes voor tijd scoorden ze uit een prachtig opgezette combinatie de 3-1, haar tweede van het seizoen die Sophie Colmbijn. Volgende week uit op Eindhoven met als doelstelling drie keer scoren, als we winnen mogen de punten wat ons betreft naar heren 1, we zullen alvast een verzoek indienen bij de bond. Publiek hebben wij niet nodig, maar uiteraard bent u welkom. Let op wij schieten wel gelijk na afloop in de wagen om onze heren aan te moedigen vol. Tot volgende week, aan de lijn bij de heren....