header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Paul van Berkel overleden

Nieuws afbeelding 18-11-2009

Afgelopen dinsdagmorgen is ons lid Paul van Berkel op 61-jarige leeftijd thuis overleden. In de laatste jaren heeft hij zijn omgeving laten zien hoe waardevol het leven is en wat je er aan kunt doen om er in lengte en kwaliteit alles uit te halen.

Meer dan 45 jaar geleden is Paul lid van HIC geworden. Met zijn subtiele humor en soms mysterieuze glimlach was hij met recht de Sphinx van ‘onze’ teams. Van de jongetjes E in de ‘katholieke tijd’ tot recent nog Veteranen LX. Hij was een goaltjesdief die uit onmogelijke hoeken scoorde en opgelegde kansen soms fraai verprutste. Hij was, met de steun van Liesbeth, een goede en gulle gastheer van menige elftalavond. De laatste jaren, toen zijn ziekte hem het zelf spelen onmogelijk maakte, werd hij een trouwe supporter van Heren I en Wessel.

Voor mij persoonlijk is het een groot voorrecht dat ik al die 45 jaar met hem in hetzelfde team mocht spelen en kon genieten van zijn aanwezigheid en zijn onnavolgbare acties.

Voor zijn familie en voor zijn vele vrienden in en buiten HIC is zijn overlijden een groot verlies. Wij wensen Liesbeth, Leonie, Jeroen en Wessel en hun dierbaren alle sterkte toe.

Namens het bestuur van HIC,

Jaap Mulders, voorzitter