header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Stage bij Rabobank in de aanbieding

14-10-2009
Rabobank Amstel en Vecht heeft als uitdaging de nummer 1 positie als Rabobank te verstevigen en verder uit te bouwen. Concreet inzicht in het imago en de klanttevredenheid zijn hierbij van essentieel belang. Bij Rabobank ligt er er een stage-uitdaging klaar om onderzoek te doen naar het imago en de klanttevredenheid van onze bank.
 
Rabobank Amstel en Vecht (hoofdkantoor in Amstelveen) bankiert in een economisch belangrijke regio, ten zuidoosten van Amsterdam. De vele bedrijven, vermogende particulieren, sportverenigingen en culturele instellingen maken dit gebied in meerdere opzichten zeer aantrekkelijk. Onze uitdaging is om onze nummer 1 positie als Rabobank te verstevigen en verder uit te bouwen. Concreet inzicht in ons imago en de klanttevredenheid zijn essentieel om deze uitdaging waar te kunnen maken!
 
Stageopdracht
De stageopdracht is tweeledig. Naast een unieke mogelijk om mee te draaien op een gecombineerde marketing, communicatie en coöperatieafdeling (8 FTE) ligt er een uitdaging klaar om onderzoek te doen naar het imago en de klanttevredenheid van onze bank. Thema’s die hier bijvoorbeeld aan de orde kunnen komen zijn:
- Hoe kijken klanten tegen onze dienstverlening aan?
- Waar komen ze ons tegen? Waar missen ze ons?
- Wat bindt klanten aan de bank?
- Hoe kunnen we het percentage loyale klanten verhogen?
Rabobank Nederland heeft voor dit soort onderzoek een groot aantal tools beschikbaar. Deze kun je combineren met je eigen kennis, vaardigheden en ideeën. Uit jouw onderzoek komen concrete aanbevelingen die wij direct in gebruik kunnen brengen!
 
Functieprofiel
- HBO student met een marketing/communicatie profiel.
- Uitstekende beheersing Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
- Goede communicatieve vaardigheden en goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
- Initiatief en zelfstandigheid;
- Enthousiasme en inzet.
 
Periode
In overleg
 
Bijzonderheden
Nieuwe medewerkers worden getoetst aan onze Regeling Screening Rabobank.
 
Meer weten en/of solliciteren?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Oedo Brandsma, Manager Marketing, Communicatie en Coöperatie, telefoonnummer (020) 454 81 22. [email protected]
Bijlage