header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Horeca op HIC voortaan verzorgd door SIMOL

1-7-2009
Op de Algemene Leden Vergadering van 11 juni heeft het bestuur bekend gemaakt dat per ingang van komend seizoen de horeca-exploitatie op HIC zal worden ingevuld door SIMOL.
SIMOL faciliteert sportverenigingen op het gebied van hun horeca-exploitatie. Bij veel verenigingen worden steeds meer functies ingevuld door een professioneel kader. De horeca is hierop helaas meestal een uitzondering. Vrijwilligers runnen ‘de bar’, een situatie die in de regel niet garant staat voor optimaal rendement. SIMOL voegt haar expertise toe aan de bestaande organisatie, dus het clubkader blijft actief betrokken. (http://www.simol.nl/)

Met de huidige beheerder Cas is in goed overleg afspraken gemaakt over zijn rol in de nieuwe situatie. Het bestuur is hem zeer erkentelijk voor zijn inbreng gedurende de afgelopen jaren en zijn constructieve houding in de overgang naar Simol.

De invulling door SIMOL betekent dat er een aantal zaken gaan veranderen: Zo zal de barbezetting niet langer door vrijwilligers worden ingevuld.

Op de achtergrond zijn Cas, SIMOL en HIC momenteel druk bezig met de overige aanpassingen en de voorbereiding voor het aankomende seizoen.

Vragen of opmerking over dit bericht kan u richten aan [email protected]