header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Tophockey

Coaching Heren 1 en Dames 1

27-5-2009

In een gesprek met het bestuur en de commissie Tophockey heeft de coach van het eerste heren elftal van HIC, Richard de Snaijer, laten weten niet beschikbaar te zijn voor een nieuw seizoen als coach.

Richard de Snaijer heeft geconstateerd dat er de laatste weken tussen de leiding van HIC en zichzelf duidelijke verschillen van inzicht zijn ontstaan over de wijze van coaching van Heren 1. Hij is van mening dat er onvoldoende wederzijds vertrouwen bestaat om het volgende seizoen een succesvolle poging te doen de play-offs te halen.

Het bestuur en de commissie Tophockey van HIC betreuren het besluit van Richard, maar zullen dit uiteraard respecteren.
De voorgenomen benoeming van Bartel Berkhout als Trainer van Heren 1 zal doorgang vinden. Daarnaast zal er naar worden gestreefd op korte termijn een vervanger van Richard te vinden.

Tevens kunnen we namens het bestuur en de commissie Tophockey meedelen dat Gilles van Hesteren volgend seizoen de positie als coach van de Dames 1 zal bekleden.

Gilles nam het na het vertrek van Lennard Poillot, in maart de honneurs waar en wij zijn dan ook zeer verheugd dat hij hiermee wil doorgaan.

Gerelateerde nieuwsberichten

HIC neemt afscheid van coach Ivar Jager

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren