header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Tophockey

D1: EHV-HIC 1-6 (1-1) Kwartiertje uitstel werd zeker geen afstel

7-4-2009

Met de vlam in de pijp!
Dat was zonder twijfel het thema van afgelopen weekend.
Als de bliksem schoten wij weer onze nestjes uit, met frissen neuzen een verse zondag tegemoet.
Deze keer nog eerder dan de febo-duiven present op het stadionplein, in een olympisch ochtendgloren.
Als raketten gingen we de snelweg op, op weg naar het verre oosten en hun beroemde wijsheden.
Amper drie kwartier en route (speciaal voor de mensen die hun leven in kwartieren indelen...) konden wij onze spelkwaliteiten met heel apeldoorn delen tijdens eenrazend potje file-hints en bumpertje-tik en de grote 'waarom-zouden-we-in-hemelsnaam-in-de-file-staan-op-zondagochtend-en-hoe-lang-gaat-dat-duren?-quiz'. Een kwartier later zouden wij van de feiten op de hoogte gesteld worden door onze oosterse radio vrienden. Er was vlam in de pijp! en dat ging 6 kilometer duren, wat omgerekend in kwartieren toch gauw een kwartier of 5 extra zou gaan kosten. Dit opgeteld bij de 3 kwartieren die we er al op hadden zitten, maakt een mooie som en de eerste inzending met het goede antwoord wint gratis kaarten voor zondag 19 april op de vip tribune van hic dames 1, inclusief TD!
Gelukkig waren onze wijze vriendinnen uit het oosten zo wijs (en aardig) om de wedstrijd een kwartiertje uit te stellen, zodat we wel in ons rokje konden aantreden, wel zo netjes op de foto. De aardigheid werd wel wat overdreven. Elke bal die EHV in hun bezit kreeg, gaven ze direct weer terug of speelden ze sportief over de zijlijn. Toch konden wij daar maar een keer een bedankje voor teruggeven in de eerste helft. De wijsheid van het geven en nemen liet niet lang op zich wachten, ik denk een kwartiertje ofzo... en zo was het met rust 1 tegen 1.
Na deze twee-en-eenderde kwartiertjes vonden wij dat we inclusief de heenreis nu wel genoeg stilgezeten hadden. En dus: gas erop! dit resulteerde in nog 5 doelpunten. Wel lekker. Net zo lekker als de taartjes na de wedstrijd..en de zon..en mc donalds.. en de rosetjes bij terbrugge in de zon...
Kortom heeeeerlijke zondag, alle kwartiertjes weer meegepikt!
Nu maar wachten tot de 19e! sticks in de paasboom eieren in de sokken! lekker warm!
gegroet
en tot de 19e!
the first ladies

Gerelateerde nieuwsberichten

HIC neemt afscheid van coach Ivar Jager

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren