header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Tophockey

Keeper Hilders pakt punt voor HIC

27-3-2009
Woensdagavond stond de derby tussen HIC en Hurley op het programma.
In een zeer leuke en aantrekkelijke wedstrijd was er een echte uitblinker, het werd de avond van keeper Michiel Hilders!
 
De eerste helft werd er door beide ploegen afwachtend gespeeld, het was een schakend spel. HIC kreeg in deze helft twee mogelijkheden om de score te openen via twee strafcorners, hier werd niet helemaal goed mee omgegaan.
 
In de tweede helft werd het een hele andere wedstrijd en het tempo ging omhoog waardoor het een hele leuke wedstrijd werd.
De eerste strafcorner van van de wedstrijd voor Hurley resulteerde direct in een doelpunt, HIC pakte het hierna weer goed op en binnen 2 minuten maakte Joris Eshuis de gelijkmaker via een mooie veldgoal.
Beide ploegen bleven goed spelen en creƫerde ook vele kansen, Hurley kreeg na de gelijkmaker 4 strafcorners op rij maar iedere keer vonden zij Keeper Hilders op hun weg.
Het veldspel van beide ploegen bleef goed maar HIC kwam net een stapje tekort in de afwerking.
De laatste grote kans was voor Hurley, 15 seconde voor het einde van de wedstrijd stond de spits vrij voor de goal maar het was opnieuw Michiel Hilders die de bal op miraculeuze wijze uit het doel werkte.
De derby eindigde zo in een terechte uitslag waar beide ploegen mee kunnen leven,
Zeker voor HIC was dit een opsteker na de twee slechte wedstrijden hiervoor.

Gerelateerde nieuwsberichten

HIC neemt afscheid van coach Ivar Jager

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren