header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Tophockey

Aangepaste tactiek bij Groen-Geel

27-3-2009

Dames 1 Groen Geel - HIC  0-1

Om nog even in het thema van vorige week te blijven, mochten we deze week ook nog even snuffelen aan groen en geel. Op een iets aangenamere manier weliswaar! Ze zaten deze keer aan elkaar vast en ze konden rennen.
Daar hadden we dan ook een aangepaste tactiek op uitgekozen. Erg fijn, want dat betekende: zij rennen, wij vooral niet teveel. Ideaal! Want we hadden er allemaal een stevig ontbijtje in zitten, prachtig en heerlijk klaargemaakt door de moeder van Kim! De De coaches hadden hun zinnen wederom gezet op een aantal eieren. Dat was prima, want zo hadden wij meer tijd om te genieten van de zon, tuin en natuurlijk vooral van elkaars onwaarschijnlijk interessante verhalen!
Toen de eieren hun buikjes vol hadden van de coaches, hebben we weer even naar de kinderen van Gilles gekeken op video en daar weer zoals ik al zei een mooi plan bij gemaakt. Waarschijnlijk moest er wel wat nieuw zand ingestrooid worden rondom de middenstip, aangezien ons hele team daar ongeveer rondhing voor het grootste deel van de wedstrijd.Zontechnisch gezien heel verstandig, want die kon ons zo netjes van alle kanten beschijnen én daarbij nog eens die extra weerkaatsing van de witte middenstip!
Toen we allemaal bruin genoeg waren, vonden we het tijd een balletje over de doellijn van de groen-gelen te tikken, om ons weer voor te bereiden op een vrolijke terugreis naar Amsterdam. Een enkel geel geklede speelster probeerde nog even roet in het eten te fluiten, maar de defensie was natuurlijk solid as a rock en stak daar een stokje voor. Da's fijn!
1-0 dus voor de welbekende formule!

Komende zondag zijn we weer op HIC te bewonderen en voor de mensen die er echt geen genoeg van kunnen krijgen; we zijn woensdagavond ook geboekt! Het gaat goed met ons! Het voorprogramma begint om 20u, waarna we om 21u losbarsten met de echte show! Komt dat zien!
Gegroet

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren