header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Lentekriebels (wedstrijdverslag dames 1)

17-3-2009
Over messen, schatten, vogels en andere dagelijkse dingen die een verwarrend effect kunnen hebben op het menselijk brein.
De mooie ochtend was veelbelovend. De hele wereld werd wakker met de lentekriebels en er werd vrolijk in het rond gefloten. Ook de vogeltjes waren al vroeg uit de veren! Je kon je bijna af gaan vragen of de dag niet lang genoeg voor ze was, zo vroeg floten ze al. De dames van 1 waren ook in een opperbeste lente-stemming, klaar om de dorre takken van gooische eens even lekker bij te snoeien.

Gilles had daar een goed plan voor bedacht, maar dan moesten we wel eerst met messen een schat opgraven of zoiets..  Dat doel in combinatie met de lentekriebels had als logisch gevolg dat we met z'n allen het verse, groene voetbal gras opzochten, waar we netjes onze hupjes en sprongetjes gemaakt hebben.

Iedereen had er zin in. Ook de scheidsen waren erg enthousiast en hadden samen afgesproken om lekker extra hard te fluiten vandaag!
Na een klein minuutje in de wedstrijd vonden we ineens een paasei in ons eigen doel. Dat was raar, want het is nog helemaal geen pasen. Toch leek het ons dan wel net zo aardig om gooische nog geen minuut later ook een paasei in hun doel te geven, ze waren immers te gast. De scheidsen waren ook vrijgevig en begonnen flyers uit te delen. Ze flyerden wat af! Groene en gele flyers vlogen in het rond. Beide teams waren verbaasd over het gemak waarmee pino en pino gratis kaarten weggaven! Fleur en Kiki (kik voor intimi) kregen zelfs kaarten voor de vip-tribune! Zomaar! Ok, ze zijn dan ook wel allebei erg lief...
Gooische was bescheiden en had het eerder gekregen ei weer voor iedereen beschikbaar gesteld. We hebben toen een beetje aangedrongen en het nog twee keer in hun doel gerold. Maar ze wilden het maar niet hebben. Ze rolden het zelfs nog twee keer weer helemaal terug in ons doel... Al die moeite...had niet gehoeven..
Hopelijk begrijpt groen geel ons komende week beter.

Wilt u daar meer van weten? Kom dan gezellig mee naar groen geel!

Bent u liever op HIC (zoals eigenlijk iedereen uit het amsterdamse bos) moedig dan met hart en ziel de mannen van 1 aan, want wij hebben hun stadion speaker even geleend voor de rest van het seizoen.

Tot de volgende!

Formule 1