header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Tophockey

Aanvulling begeleiding heren 1 en dames 1!

14-3-2009
De begeleidingsstaf van HIC heren 1 en dames 1 is afgelopen week aangevuld met nieuwe assistenten. Na het vertrek van Lennard Poillot bij dames 1 en onduidelijkheid van zijn assistent Rolf Sanders was dit hard nodig. Gilles van Hesteren verliet zijn functie als assistent van heren 1 en is voorlopig hoofdcoach bij dames 1. Hierdoor moest HIC op zoek naar twee nieuwe assistenten.
 
Voor heren 1 komt Robert-Jan Cox het team versterken, hij wordt assistent van Richard de Snaijer. Robert-Jan Cox is op dit moment ook trainer bij Laren jeugd waar hij onder andere meisjes A1 onder zijn hoede heeft. Gilles blijft nog wel betrokken bij de training van heren 1. 
 
Bij dames 1 komt Christiaan Visser bij het team, hij zal voorlopig de taken van Rolf Sanders waarnemen. Christiaan is oud keeper van Qui Vive heren 1 en momenteel trainer/coach van Kampong meisjes A1. De keeperstrainer, Guy Kolman, en manager, Annelies Witteveen, zetten hun werkzaamheden voor het team gewoon voort!
 
HIC is zeer blij met de aanvulling van deze talentvolle trainers en hoopt in de komende weken duidelijkheid te krijgen over de begeleiding van beide teams voor volgend seizoen. Zeker is dat Richard de Snaijer nog een seizoen bij HIC blijft, het jonge en talentvolle heren 1 team draait op dit moment zeer goed onder zijn leiding. 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

HIC neemt afscheid van coach Ivar Jager

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren