header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Dames gezocht voor hockey team Maccabiade

6-3-2009
Ingezonden mededeling

Beste Hockeysters,

Wij zoeken kwalitatief goede hockeysters met een joodse achtergrond (tenminste een joodse grootouder) voor een van de grootste sportevenementen ter wereld, de Maccabiade.

In juli 2009 zal er door Nederland een ploeg van ongeveer 100 sporters worden uitgezonden naar de tot nu toe grootste Maccabiade met naar verwachting meer dan 8000 sporters uit meer dan 60 verschillende landen. Tijdens deze spelen zal er in diverse sporten worden gestreden om de medailles. De Nederlandse ploeg zal onder andere meedoen met (jeugd)voetbal, dames hockey, tennis, karate, zwemmen, judo en schermen.

De kosten voor deelname bedragen (voorlopig) € 3500 maar iedereen draagt bij naar vermogen dus dat betekent dat alle deelnemers het bedrag zullen bijdragen dat ze maximaal kunnen. Dit houdt verband met je inkomsten. De rest van het bedrag zal worden betaald d.m.v. sponsorgeld. Iedereen die in aanmerking wil komen voor deze regeling kan contact opnemen met onze penningmeester Ronald Pardovich via onze website www.maccabiade.nl. Tevens kan je op deze website en de internationale ( www.maccabiah.com ) veel informatie vinden.

De Nederlandse ploeg zal naar Israel vertrekken op maandag 6 juli voor een pre-camp in Netanya en vervolgens zal iedere sport afzonderlijk op vrijdag de 10e naar zijn uiteindelijke locatie verhuizen. De spelen starten op zondag de 12e en wij gaan terug naar Nederland op vrijdag 24 juli.

Lijkt het je wat, neem dan contact op met de coaches van het damesteam:

Vincent van Hall ([email protected])
Marlieke Oltmans ([email protected])