header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Tophockey

HIC neemt afscheid van Lennard Poillot!

4-3-2009
In zeer goed onderling overleg tussen Lennard, de spelersgroep van dames 1 en commissie Tophockey is besloten om per direct uit elkaar te gaan en dus afscheid te nemen van Lennard als trainer/coach van HIC dames 1. Lennard was sinds de start van het seizoen werkzaam bij HIC. Wij wensen Lennard zeer veel succes in zijn toekomstige trainerscarriere en op korte termijn met Craeyenhout meisjes B1!
 
Reactie Lennard:
"Als het vertrouwen en plezier weg is als team (en daarmee bedoel ik speelsters en begeleiding) kun je 2 dingen doen, hard werken en zaken aanpassen om dat gevoel terug te krijgen of ermee stoppen. Er was onvoldoende vertrouwen en gevoel binnen de groep in een goede afloop en dan is het soms beter om goed en snel uit elkaar te gaan dan met een hele lange nasleep...

Iedereen heeft fouten gemaakt, maar dat gebeurt en soms zijn die lastig te herstellen. Bovendien past niet iedereen bij elkaar en dat blijkt maar weer eens. Nooit prettig om het seizoen niet af te kunnen maken of om niet iedereen achter je te hebben, maar liever zo dan met waanzinnige ruzie."
 
Gilles van Hesteren, tot nu toe assistent bij HIC heren 1, zal tot aan het einde van het seizoen hoofdcoach worden van dames 1. Met de rest van de begeleidingsstaf zijn de gesprekken nog bezig.
 
 

Gerelateerde nieuwsberichten

HIC neemt afscheid van coach Ivar Jager

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren